UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din Tibet

In jos

Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din  Tibet Empty Mesajul-Averrtisment al unui călugăr budist lama din Tibet

Mesaj  Admin Mier Dec 14, 2011 1:44 pm

Nu-mi plac ştirile de scandal, de senzaţie, deoarece propagă preponderent aspectele negative ale vieţii umane, inducând o atitudine şi o viziune negativă, emoţii şi sentimente distructive, nesănătoase. Nu-mi plac articolele referitoare la cataclisme, dezastre şi apocalipse, din motiv că induc teamă, nesiguranţă şi incertitudine în privinţa viitorului, şi a vieţii, în general. Dar consider, totuşi, că unele aspecte negative trebuiesc prezentate, fiind necesar a fi luate la cunoştinţă de publicul larg, în măsura în care ele prezintă în mod fidel realitatea, fără intenţia de a şoca cu tot dinadinsul. Omul trebuie să ştie şi să înţeleagă ce se întâmplă în realitate, în jurul său şi în restul lumii, căci informaţia corectă serveşte unei adaptări eficiente. Dar în toate trebuie să existe un echilibru şi armonie, ştirile despre crime, violuri, tâlhării, furturi, accidente, dezastre, trebuind contrabalansate cu aspecte pozitive ale realităţii vieţii de zi cu zi. Următoarele rânduri reprezintă o sinteză a unui avertisment transmis de un călugăr lama budist din Tibet, unui european, în secolul trecut. Aceste idei contribuie la o mai bună înţelegere a determinismului cauzal, a karmei personale şi a celei colective...

Aspectul spiritual al globului pământesc prezintă (percepţiei clarvăzătoare) formaţiuni spirituale, asemănătoare cu nişte nori compacţi, gri, negri, bruni şi roşii, care acoperă zonele cele mai populate ale pământului. Din când în când, această masă este traversată de intense raze de lumină roşie, ca cele produse de mari explozii. Raze bleu, roz sau aurii, precum şi lumina stelară, apar pe fundalul întunecat luminând globul pământesc, dar întreaga planetă continuă să fie scăldată într-un halou enorm de înspăimântătoare culori întunecoase. Aşa apar observaţiei spirituale vibraţiile mentale şi emoţionale emise de umanitate, gama frecvenţelor de vibraţie fiind majoritar joasă şi nerafinată. Norii gri, denşi, denotă egoismul, scânteierile bleu reprezintă aspiraţiile spirituale ale minorităţii, ele fiind copleşite rapid de curentul general de pasiune, ură şi aviditate, care a format o aură uriaşă în jurul Terrei, de-a lungul sutelor de ani. Această aură se aseamănă cu straturile ionizate din jurul planetei, care reflectă undele radio, formând un strat izolator de vibraţii inferioare care împiedică perceperea frumuseţii forţelor stelare, de către fiinţele de pe Pământ. Enorma carapace mentală negativă care înconjură Pământul, denotă faptul că entitatea spirituală a planetei este bolnavă, din cauza concepţiilor false şi a gândurilor negative ale oamenilor. Norii întunecaţi se propagă în spaţiu, ca tentaculele unei fiinţe monstruoase...
Omenirea se încăpăţânează să se îndrepte spre un dezastru planetar. Umanitatea nu mai poate salva Pământul decât printr-o regenerare spirituală.
Semnul inimii este emblema viitoarei epoci, epoca lui Maitreya, viitorul Buddha, anunţat de Kalachakra sau Ştiinţa Ciclurilor. Viitorul Buddha Maitreya va arăta calea, dar umanitatea va trebui să aleagă, şi apoi să urmeze calea aleasă.
Atunci când răul va atinge punctul său culminant, şi când elementele de valoare vor fi copleşite sub greutatea urii, a ignoranţei şi a decăderii morale, Shambala va cere de la Dhyan Chohani (entităţi cosmice foarte evoluate ale Ierarhiei) să apropie de Pământ corpul astronomic care se află în prezent dincolo de Jupiter. Radiaţia care se va produce în urma acestui impact va transforma întreaga viaţă de pe planetă. Astrul va deveni vizibil la sfârşitul secolului XX, dar apropierea sa de pământ va necesita numeroşi ani.
Venirea noului Buddha a fost preconizată pentru ultimul sfert al secolului XX, deci el se află în viaţă, pe pământ. Umanitatea trebuie să se pregătească de venirea Arhaţilor şi a lui Maitreya însuşi, şi, în această perioadă crucială, Doctrina Inimii va fi expusă tuturor. De aceea, când sfinxul din Gizeh îşi va lansa avertismentul, oamenii vor trebui să fie pregătiţi pentru evenimentele ce vor veni. Ultimatumul planetar este adresat tuturor naţiunilor, aceste revelaţii oferind tuturor oamenilor de pe planetă posibilitatea de a-şi exercita liberul arbitru : să aleagă între Lumină şi Tenebre, între Fraternitate sau Egoism.
În prezent umanitatea trebuie să-şi decidă orientarea, şi astfel să-şi suporte karma. Toate popoarele vor trebui să aleagă între vechea mentalitate a luptelor ucigătoare, sau ordinea nouă a unei fraternităţi mondiale. Desfăşurarea ciclului cosmic ne-a apropiat mult de epoca Vârstei Spiritului, Epoca de Aur. Nimeni nu poate să oprească desfăşurarea firească a acestui ciclu, deoarece Dhyan Chohanii (fiinţe cosmice înzestrate cu puteri deosebite) vor aduce în curând din esenţa spaţiului, din energia subtilă cauzală, un corp care este până acum invizibil (la data la care a fost tansmisă profeţia, în secolul trecut), un vortex de forţe, care atunci când va intra în acţiune va distruge cu flăcările sale toate forţele negative.
Secol după secol şi mileniu după mileniu, au fost adresate umanităţii numeroase mesaje, care au fost recepţionate de oameni elevaţi spiritual, şi toate au vorbit despre necesitatea unirii şi a fraternităţii universale. Din păcate, prea puţini dintre ei au ajuns să-şi rafineze conştiinţa şi să poată îndruma la rândul lor, pe ceilalţi în această privinţă. De aceea este necesar, mai ales în această perioadă critică, să fie lansat un ultim Avertisment, Ultimatumul Planetar : umanitatea va accepta Glasul Inimii, legea iubirii divine sau se va distruge prin exacerbarea propriilor sale forţe negative. Perturbând legea karmică a universalităţii vieţii, prin comportamentul său distructiv, omul va fi judecat şi pedepsit de Natură. După Anul Arhaţilor, ultimatumul planetar va trebui să fie luat în consideraţie de către întreaga umanitate. Acest mesaj va trebui trimis cu bunătate şi compasiune, dar foarte ferm, deoarece el reprezintă un avertisment, şi avertismentele nu sunt aduse decât de oamenii ce au intenţii benefice. Astfel, fiinţa umană va fi pusă în faţa alegerii supreme : Lumina sau Tenebrele, pacea sau războiul, Inima sau Pumnul, înţelepciunea sau ignoranţa.
Umanitatea este un câmp de manifestare al diferitelor forţe celeste. Aceasta este o învăţătură foarte veche, care a fost încorporată în toate religiile. În ultimul sfert al acestui secol (XX) trebuie lansat un apel ce va arăta necesitatea instaurării Doctrinei Inimii, legea iubirii, singura în stare să salveze planeta. Ultimatumul planetar se referă la un apel către o transformare interioară, care trebuie să apară în fiecare om. La această răscruce de drumuri umanitatea trebuie să aleagă între calea care duce către abisul decadenţei morale, sau acea cale care urcă spre stele. Se apropie cea mai acută criză din cadrul acestui ciclu cosmic.
Dacă punerea în gardă nu este înţeleasă, şi dacă oamenii se încăpăţânează să meargă pe drumul actual, alături de Prinţul Tenebrelor, atunci Ierarhia Cosmică va revela prosteasca ignoranţă şi răutate a oamenilor, iar Maestrul Luminat al Shambalei va nimici tot răul de pe această planetă.
Acesta este un mesaj (din secolul XX) care trebuie făcut cunoscut oamenilor, conform părerii unui călugăr lama budist din Tibet...
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum