UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

In jos

Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale Empty Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

Mesaj  Admin Vin Aug 10, 2012 10:28 am

1. Universul reprezinta un Sistem global, ce cuprinde mai multe planuri ale manifestării, sau subsisteme.
2. Fiecare plan are anumite caracteristici proprii privind condiţiile de stare, natura şi
proprietăţile sale.
3. Planurile diferă între ele foarte mult, dar se susţin unele pe altele, existând raporturi de strânsă interdependenţă între ele. Sunt în legătură, se întrepătrund, se
intercondiţionează, şi nu pot exista unele fără altele, formând împreună un Tot, un Sistem Universal, un Univers.
4. Multidimensionalitatea Universului trebuie înţeleasă ca fiind sistemică, dimensiunile exprimând unităţi structural-funcţionale ale aceluiaşi unic Sistem.
5. Termenul de "lume" trebuie înţeles, în acest context, ca exprimând un anumit domeniu al manifestării globale, universale, toate "lumile" fiind în interconexiune unele cu altele, nici o lume nefiind de sine stătătoare.
6. Fiecare specie percepe într-un anumit mod (subiectiv) realitatea, deoarece modalităţile perceptive diferă de la o specie la alta. Oamenii percep realitatea în mod
subiectiv, fiecare interpretând ceea ce percepe (un foarte mic domeniu perceptibil al Realităţii Universale), prin prisma experienţei sale de viaţă. Cu fiecare etapă de vârstă percepţia ta asupra realităţii a suferit anumite modificări.
7. În spiritualitate există mai multe clasificări privind organizarea Sistemului, majoritatea lor susţinând existenţa a 7 sau 9 dimensiuni / planuri principale ale manifestării. Acestea au o legătură cauzală cu astrele sistemului solar.
8. Omul percepe realitatea ca fiind spaţio-temporală, deoarece modalităţile sale senzoriale sunt intermediate de simţurile corporale (analizatori). Toate energiile sunt filtrate prin instrumentele materiale ale organismului fizic (receptorii analizatorilor), şi transformate în senzaţii.
9. Tu te percepi pe tine ca fiind închis în totalitate în interiorul unui corp omenesc, ale cărui mişcări le poţi coordona prin voinţă, şi care, la rândul lui, se află prins în spaţiul unei planete, din care nu poate evada. Corpul este alcătuit din substanţialitatea
corpului planetei, fiind adaptat mediului în care se află, deoarece este de aceeaşi natură cu el.
10. Spaţiul este perceput a fi ca un plan care prezintă adâncime. Vederea bioculară (cu doi ochi) asigură percepţia adâncimii spaţiului. Dacă închizi un ochi, toate obiectele vor fi percepute ca existând în acelaşi plan, ca o singură suprafaţă a Realităţii. Dacă îi închizi pe amândoi şi îţi foloseşti celelalte simţuri pentru a percepe ambianţa, conştientizezi faptul că realitatea nu se află în faţa ta, aşa cum te iluzionează simţul vederii, ci în jurul tău, învăluindu-te ca o sferă, după cum mai corect te informează
simţul auzului. În momentele în care stai cu ochii închişi, realizezi că reprezentarea geometrică tridimensională a spaţiului, nu este adecvată reprezentării corecte a realităţii, din punct de vedere psihic, sistemul de 3 coordonate : înălţime, lăţime, lungime, trebuind înlocuit cu cel cu 6 coordonate : înainte (faţă), înapoi (spate), dreapta, stânga, sus, jos. În plan terestru ar putea fi reprezentat de cele 4 puncte
cardinale (Nord, Sud, Est, Vest) plus înălţimea şi adâncimea raportate la nivelul 0 al mării (suprafaţa oceanului planetar). Acest sistem îşi găseşte o corespondenţă matematică în : latitudine, longitudine plus înălţime şi adâncime.
Ce este important de conştientizat : natura sferică a percepţiei globale, indiferent care ar fi sistemul de coordonate folosit pentru exprimarea ei.
11. Simţurile corporale înşeală, creînd iluzia unei Realităţi discontinue şi fragmentare. Nimic nu este de fapt discontinuu şi fragmentat, Realitatea fiind cursivă, fluidă, continuă, existând nenumărate interconexiuni şi fluxuri energetice continue prezente între toate elementele care sunt percepute ca disparate, izolate, separate. În Univers totul se mişcă într-o curgere continuă. Totul este energie fluidă în continuă transformare. Corpul tău nu este ceea ce pare, ceea ce simţurile tale percep a fi, el având o natură energetică fluidă, fiind într-o permanentă transformare, interconectat prin multiple legături la diferite câmpuri. Corpul este alcătuit în preponderenţă din apă, de aceea chiar şi consistenţa şi conţinutul său material intern au un aspect fluidic. Circulaţia sângelui şi a limfei străbat întreg organismul, la acestea adăugându-se şi
filtrarea şi eliminarea urinei. Mediul celular este lichid, de asemenea. Circulaţia gazelor, a influxului nervos prin sistemul neuronal, al energiei prin chakre şi sistemul complex de meridiane (nadis-uri), contribuie la întregirea aspectului fluidic al fiinţei umane, care apare clarvăzătorului ca o entitate străbătută continuu de multiple fluxuri divers colorate, conectată la matricea universală a Sistemului.
12. Funcţia TIMPULUI este legată de MIŞCARE, văzută ca o desfăşurare secvenţială în
SPAŢIU. În lipsa oricărei mişcări, nu ar mai exista nici secvenţialitatea, nici timpul, şi nici evoluţia procesuală. Creaţia, timpul, spaţiul, şi viaţa biologică, îşi au începutul, existenţa şi sfârşitul, în mişcarea existentă în cadrul Sistemului. Dacă toate formele de mişcare ar înceta, Universul ar dispărea, pur şi simplu, cu tot cu spaţiul, timpul, şi viaţa sa, căci energia din care este alcătuit este un joc de câmpuri în permanentă mişcare.
13. Unii oameni afirmă că timpul este a patra dimensiune. A cui ? Nu a spaţiului, ci a continuumului spaţiotemporal ! Termenul "dimensiune" se referă la o proprietate a spaţiului. Dacă am afirma că există dimensiuni spaţiale şi dimensiuni temporale, care prin combinarea lor alcătuiesc spaţio-temporalitatea, atunci exprimarea ar fi mai
inteligibilă, deşi ...incorectă gramatical. Câte dimensiuni are timpul ? Percepem un trecut (spate sau jos), un prezent (punctul de referinţă), şi un viitor (faţă sau sus). Percepem o MIŞCARE UNIVERSALĂ în spaţiu şi timp. Dar ea este circulară, nu liniară. Totul este curbat în Univers. Privită din afara Sistemului solar, mişcarea Terrei prin spaţiu nu descrie o linie dreaptă, ci o ...spirală, datorită faptului că el în timp ce înaintează cu întreg Sistemul solar, se şi învârte încontinuu în cerc în jurul Soarelui. Câmpurile magnetice sunt toroidale.
Psihologic, percepi 6 sensuri spaţiale şi 2 temporale, în total 8. Ca direcţii, ele sunt 3 spaţiale şi una temporală, în total 4.


Ultima editare efectuata de catre Admin in Vin Aug 10, 2012 12:48 pm, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale Empty Re: Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

Mesaj  Admin Vin Aug 10, 2012 11:13 am

14. Mişcarea are loc în spaţiu şi timp. Ea nu se poate manifesta doar în spaţiu, doar în timp, sau nici în spaţiu nici în timp. Cum te-ai putea mişca doar în spaţiu, fără să te deplasezi prin timp ? Cumte-ai putea mişca doar în timp, fără să te deplasezi prin spaţiu ? Cum te-ai putea mişca, fără să deplasezi nici în spaţiu şi nici în timp ?
Pentru a călători în spaţiu, mişcările corpului sunt legate de timp. Dar şi dacă stai nemişcat pe loc, tu tot rămîi legat de timp, deoarece corpul spaţial în care eşti captiv se deplasează şi în spaţiu şi în timp, din cauză că călătoreşte neîncetat odată cu planeta gazdă, "naveta terestră", prin spaţiul şi timpul universal !
15. Imaginează-ţi că părăseşti corpul care te ţine în captivitate, acum, şi că ceea ce erai tu închis în acea formă limitativă trupească, s-ar extinde în... tot Universul. Mai imaginează-ţi că ai avea o percepţie sferică, prin care ai percepe fiecare punct al eului tău expandat, nefiind limitată de intermedierea vreunui instrument precum analizatorul vizual al organismului uman. În acea stare, tu eşti capabil de a percepe tot spaţiul, fără a mai trebui să efectuezi vreo... mişcare. Tot spaţiul şi toată mişcarea ar fi în... tine. Deci necesitatea mişcării prin spaţiu este impusă de limitarea spaţială a eului tău, de corporalitatea fizică.
16. Scopul pentru care eşti prins în corporalitatea fizică este reprezentat de posibilitatea implicării tale în acţiuni şi procese care se desfăşoară în plan material. Dacă nu ai avea un corp material, nu ai putea fi influenţat de materie, şi nu ai putea influenţa materia. Această viaţă terestră este ca un joc pe calculator, pe care poţi să îl joci doar după ce ţi-ai ales un avatar, un personaj creat de un programator, prin intermediul căruia tu "pătrunzi" în joc, intri în joc, şi coordonezi mişcările (acţiunile) acelui personaj, care "te reprezintă". Altă posibilitate de a juca acel joc nu există, decât identificarea cu un personaj creat de un Creator (sau o echipă de Creatori) progamator de jocuri, necunoscut ţie. Corpul în care vieţuieşti acum nu este "al tău", ci este creat de Program, prin interacţiunea a multiple subprograme, cum este de exemplu programul genetic. Codul genetic reprezintă o reflectare a existenţei programării, Programului, şi Programatorului. Tu doar te foloseşti de acest corp, de acest personaj, ca de un instrument, o perioadă de timp denumită "o viaţă terestră". Tu joci un joc, fiind prins în joc. Acest corp te leagă de lumea terestră, fiind creat din substanţele corpului planetar, adaptat mediului specific terestru. Tu nu poţi părăsi acest mediu, această planetă, pentru a călători în spaţiu, pentru a te deplasa pe alte planete, în corp. Jocul nu permite asta. Călătoria impune decorporarea.
17. Călătoria în dimensiunile temporale reprezintă un subiect mai complex şi mai complicat. În principiu, călătoria în timp nu se poate efectua cu corpul fizic, în corp, deoarece materia corporala este legată de continuumul spaţio-temporal al planetei gazda din care provine, prin conexiuni cauzale imperceptibile. Nu uita că tot ce există în Univers se mişcă uniform accelerat, într-o expandare sferică continuă ! Nici spaţiul şi nici timpul de azi nu mai sunt cele de ieri, coordonatele spaţio-temporale fiind diferite. De ieri până azi, planeta, împreună cu tot Sistemul Solar, a parcurs o mare distanţă prin spaţiu. A te întoarce în timp presupune a te întoarce într-o anumită coordonată spaţiotemporală, adică a te întoarce şi în... spaţiu. Iar faptul că Universul se extinde
continuu, cu o viteză accelerată, impune anumite condiţii specifice călătoriei spaţio-temporale. Se ştie că timpul este influenţat (modificat) de viteza cu care se deplasează un anumit obiect material prin spaţiu, în interiorul obiectului, faţă de cele care se mişcă cu altă viteză. Expandarea Universului cu o anumită viteză, comună şi constantă pentru toate corpurile cereşti, a imprimat o anumită derulare (desfăşurare) universală a timpului, datorate mişcării "la unison" în spaţiu.
Timpul are, aşadar, o anumită rată de desfăşurare, care poate fi înţeleasă mai bine prin analogia cu viteza de filmare şi cea de derulare a unui film video. Imaginea în mişcare este dată de succesiunea frame / second, imagini / secundă. De fapt tot filmul este compus din imagini statice (frames - fotografii), care se succed cu o anumită frecvenţă (15-30 / secundă). Sub viteza de 15 imagini / secundă, filmul apare sacadat, mişcările suntfragmentate, foarte obositoare pentru ochi, iar peste 30/sec ochiul nu mai sesisează nici o diferenţă.
Imaginează-ţi că pe Terra ar ateriza o specie de fiinţe umanoide extraterestre, care s-ar mişca şi ar acţiona de ...5 ori mai repede decât un om normal ca tine ! Aşa ceva ...nu se poate, datorită faptului că timpul are o rată universală de desfăşurare. Altfel spus Legile Naturii, fizice, chimice, biochimice, etc., sunt universale.
Continuând analogia, probabil ştii că orice fotografie şi implicit orice filmare video are o anumită rezoluţie (nr de pixeli raportaţi la suprafaţă). Rezoluţia este cu atât mai bună cu cât pixelii sunt mai numeroşi. Cu cât rezoluţia este mai mică (mai slabă), cu atât
imaginea este mai neclară, mai pătată, detaliile pierzându-se în pete de culoare tot mai mari. În privinţa percepţiei vizuale a realităţii, tu ai impresia că corpurile opace sunt pline, compacte, solide, deşi între protonii şi electronii atomilor care constituie materia există un mare spaţiu gol, şi există spaţiu gol şi între atomi. Dacă toată materia (particulele atomice ) care constituie planeta Terra ar fi comprimate într-atât încât să
dispară orice spaţiu gol intra şi inter atomic, aceasta ar încape într-o sferă cu diametrul mai mic de 1 metru. Putem afirma deci că nu există corpuri materiale pline şi compacte, ci doar iluzia că ele există, din cauza imperfecţiunii (limitării) perceptive conferită de analizatorul optic vizual. Altfel spus, rezoluţia conferită de aparatul optic este prea slabă (mică) pentru a putea sesiza detalii atât de mici precum dimensiunea spaţiilor goale intra şi inter atomice.
O altă imperfecţiune a analizatorului vizual este reprezentată de limita numărului de imagini / secundă pe care le poate capta. Tu nu percepi efectiv obiectele şi evenimentele în continua lor manifestare, ci preiei imagini cu o anumită frecvenţă, care, din cauza unei foarte scurte latenţe (remanenţe) în câmpul conştienţei, conferă iluzia continuităţii şi fluenţei. Din această cauză mişcările foarte rapide ale degetelor
prestidigitatorilor (iluzionişti) nu sunt sesizate, la fel cum mişcarea rapidă a unui deget de-al tău prin faţa ochilor nu o poţi percepe vizual.
În jurul tău există o lume imperceptibilă prin simţul vederii, parte a Realităţii globale. Această parte a Realităţii nu poate fi percepută datorită imperfecţiunii simţurilor corporale omeneşti. Nu poţi percepe vizual :
1) ceea ce se mişcă foarte rapid, ceea ce depăşeşte o anumită viteză
2) ceea ce este mai mic decât lungimea de undă cea mică a radiaţiei luminoase vizibile
(radiaţii, corpusculi, etc. )
3) radiaţiile cu o lungime de undă mai mare decât cea mai lungă lungime de undă a radiaţiei luminoase vizibile
4) radiaţia absorbită de materie (percepi doar radiaţia luminoasă reflectată de suprafaţa obiectelor şi cea emisă în spectrul vizibil de surse emitente de radiaţii)
5) imagini care apar şi dispar după o perioadă foarte scurtă de latenţă (imagini subliminale)
6) imaginea unor obiecte foarte îndepărtate şi detaliile obiectelor aflate la o anumită depărtare
7) substanţialitatea mediilor transparente...
18. Toate Căile spirituale au ceva în comun, deoarece toate conduc la aceeaşi destinaţie finală.
Toate Căile spirituale au o anumită unicitate, deoarece fiecare Cale pleacă dintr-un punct unic, diferit de toate celelalte.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale Empty Re: Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

Mesaj  Admin Lun Sept 10, 2012 3:58 pm

19. Există tot felul de teorii despre importanţa Numelui, a Cuvântului Numelui, care desemnează fiinţele, obiectele, fenomenele, etc. Teoria evreilor vizează faptul că limba lor a fost singura limbă VIE cu adevărat, ca şi cum vibraţia produsă de cuvintele reproduse în minte sau cu voce tare ar produce o rezonanţă conformă cu forma şi conţinutul obiectului desemnat. Asta înseamnă de fapt Adevărata Creaţie, prin Cuvânt, Cuvântul Creator, reproducând în realitatea fizică forme şi conţinuturi obiective, prin Câmpul vibratoriu şi efecte de câmp. Dumnezeu a zis să fie lumină, şi s-a manifestat lumina ca manifestare obiectivă a Cuvântului ce a produs rezonanţa corespunzătoare luminii...
Povestea Genezei rămâne însă o ...poveste, de neînţeles, deoarece este vorba despre o mare confuzie. Ce nu înţelege lumea, este faptul că creaţia biblică nu se referă la momentul creerii întregului Univers, şi mai mult... nu reprezintă deloc momentul creaţiei ...Pământului ! Geneza reprezintă istorisirea viziunii unui vizionar clarvăzător, care însă descrie fenomenologia de la nivel solului terestru, nu din spaţiul extraterestru, de la mare depărtare de Pământ ! Imaginează-ţi faptul că clarvăzătorul, regresând în timp, a ajuns în negura întunericului (vaporii) care acopereau Pământul înainte de răcirea şi solidificarea scoarţei sale, şi ai cheia interpretării şi dpdv ştiinţific şi teosofic a textului biblic. Clarvăzătorul, regresând în timp spre originea Pământului, intrând în acea perioadă în care era acoperit de vapori denşi, a crezut că a ajuns la momentul zero, în care totul era în ...întuneric, şi nu exista nimic. Când Dumnezeu a zis să se facă lumină, a început să se răspândească negura, să se vadă Pământul acoperit de ape, să se distingă Luna, Soarele, şi apoi stelele de pe cer...
Am meditat asupra Genezei, şi asta mi s-a revelat. Nu am citit niciodată nimic care să corespundă acestei idei, deci nu este nici o influenţă primită prin educaţie.
Şi tu vei zâmbi, probabil, la fel de neîncrezător ca şi alţii, dar eu am trăit această experienţă a începutului biblic, ca o viziune, şi afirm că nu se referă la geneza Universului, a Sistemului Solar, sau a Pământului. Nu este ceva de... crezut, este doar o ...experienţă şi o viziune personală, dar poate constitui un bun subiect de... meditaţie...

Reciteşte, acum, cu atenţie :
"1 La început, Dumnezeu a făcut cerurile şi pământul.
2 Pământul era pustiu şi gol; peste faţa adâncului de ape era întuneric, şi
Duhul lui Dumnezeu Se mişca pe deasupra apelor.
3 Dumnezeu a zis: „Să fie lumină!” Şi a fost lumină.
4 Dumnezeu a văzut că lumina era bună; şi Dumnezeu a despărţit lumina de întuneric.
5 Dumnezeu a numit lumina zi, iar întunericul l-a numit noapte. Astfel, a
fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua întâi.
6 Dumnezeu a zis: „Să fie o întindere între ape, şi ea să despartă apele de ape.”
7 Şi Dumnezeu a făcut întinderea, şi ea a despărţit apele care sunt
dedesubtul întinderii de apele care sunt deasupra întinderii. Şi aşa a fost.
8 Dumnezeu a numit întinderea cer. Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o
dimineaţă: aceasta a fost ziua a doua.
9 Dumnezeu a zis: „Să se strângă la un loc apele care sunt dedesubtul
cerului şi să se arate uscatul!” Şi aşa a fost.
10 Dumnezeu a numit uscatul pământ, iar grămada de ape a numit-o
mări. Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
11 Apoi Dumnezeu a zis: „Să dea pământul verdeaţă, iarbă cu sămânţă,
pomi roditori, care să facă rod după soiul lor şi care să aibă în ei sămânţa
lor pe pământ.” Şi aşa a fost.
12 Pământul a dat verdeaţă, iarbă cu sămânţă după soiul ei şi pomi care
fac rod şi care îşi au sămânţa în ei, după soiul lor. Dumnezeu a văzut că
lucrul acesta era bun.
13 Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a treia.
14 Dumnezeu a zis: „Să fie nişte luminători în întinderea cerului, ca să
despartă ziua de noapte; ei să fie nişte semne care să arate vremurile, zilele şi anii;
15 şi să slujească de luminători în întinderea cerului, ca să lumineze
pământul.” Şi aşa a fost.
16 Dumnezeu a făcut cei doi mari luminători, şi anume: luminătorul cel
mai mare ca să stăpânească ziua, şi luminătorul cel mai mic ca să
stăpânească noaptea; a făcut şi stelele.
17 Dumnezeu i-a aşezat în întinderea cerului ca să lumineze pământul,
18 să stăpânească ziua şi noaptea şi să despartă lumina de întuneric.
Dumnezeu a văzut că lucrul acesta era bun.
19 Astfel, a fost o seară, şi apoi a fost o dimineaţă: aceasta a fost ziua a patra."
Vechiul Testament, Geneza cap.1

În text se afirmă că întîi au fost create cerurile şi Pămăntul, apoi lumina, (fără a se specifica sursa ei) cât şi ziua şi noaptea, şi plantele care s-au dezvoltat la lumina apărută, toate acestea fiind create înainte de ...crearea Soarelui, Lunii şi stelelor ! Ilogic, nu-i aşa ?
În viziunea mea, Pământul este creat şi apare tot mai vizibil din vaporii foarte denşi care păstrau întunericul la nivelul solului, odată cu condensarea lor şi curăţarea progresivă a atmosferei ce înconjura pământul. Lumina Soarelui, foarte difuză la început, a evidenţiat existenţa zilei şi a nopţii, şi după curăţarea cerului de vaporii ce s-au condensat datorită răcirii progresive a scoarţei terestre incandescente, au apărut şi Soarele, Luna şi stelele, ca fiind vizibile pe cer, printre nori. Apariţia lor pe cerul dezgolit, perceptibilă prin vedere, a fost greşit interpretată ca şi "creaţie" "geneză", naştere, etc.
"Cerurile" create la început, odată cu Pământul ? Reprezintă zone de diferite altitudini la care pluteau diferite combinaţii chimice gazoase, ca nişte sfere concentrice care învăluiau planeta...
Poate că acum viziunea a căpătat un sens mai clar, şi o logică determinist-cauzală, şi pentru tine...
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale Empty Re: Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

Mesaj  Admin Mar Oct 02, 2012 11:01 pm

20. Totul este Spirit, Universul este Mental.
Mintea este un instrument.
Mind is the builder. Prin minte şi în minte se costruieşte şi se distruge totul.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale Empty Re: Idei cu mare impact asupra evoluţiei spirituale

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum