Subiecte similare
Căutare
Ultimele subiecte
ATACȚIA ȘI RESPINGEREA - LEGEA ATRACȚIEI
2 participanți
UNIVERSUL SPIRITUAL :: Prima categorie :: INIŢIEREA SPIRITUALĂ :: POSTARI ALE MEMBRILOR FORUMULUI :: Discuţii, Conversaţii, Polemici...
Pagina 1 din 1
ATACȚIA ȘI RESPINGEREA - LEGEA ATRACȚIEI
Tu atragi, tu respingi, tot ceea ce se manifestă în viaţa ta.
Totul este o problemă de control al gândurilor, ideilor, trăirilor emoţionale, oamenilor, asupra cărora îţi îndrepţi şi focalizezi atenţia.
Tu ne atragi, tu ne respingi, în şi din viaţa ta, prin ceea ce gândeşti, prin
gândurile pe care le exteriorizezi. Noi reacţionăm la gândurile tale, fiecare în modul său specific, individual. Tu faci ordine şi dezordine în viaţa ta.
A conştientiza asta, ar trebui să te liniştească şi să te umple de bucurie.
Oamenii sânt ca nişte aspecte diferite ale Sinelui, pe care fiecare le accesează, prin ceea ce gândeşte. Fiecare are în jurul său toate aspectele de care are nevoie, la un moment dat. Dacă nu le are,momentan, este deoarece a ales să se izoleze, din diferite motive. Există o mare varietate şi diversitate, în orice societate. Fiecare alege ce aspect al Sinelui vrea să acceseze, în fiecare moment prezent, mai mult sau mai puţin conştient...
Tu nu obţii ceea ce meriţi, conform meritului moral şi al efortului personal, ci atragi lucrurile la ce te gândeşti mai intens, implicându-te şi afectiv !
Totul este o problemă de control al gândurilor, ideilor, trăirilor emoţionale, oamenilor, asupra cărora îţi îndrepţi şi focalizezi atenţia.
Tu ne atragi, tu ne respingi, în şi din viaţa ta, prin ceea ce gândeşti, prin
gândurile pe care le exteriorizezi. Noi reacţionăm la gândurile tale, fiecare în modul său specific, individual. Tu faci ordine şi dezordine în viaţa ta.
A conştientiza asta, ar trebui să te liniştească şi să te umple de bucurie.
Oamenii sânt ca nişte aspecte diferite ale Sinelui, pe care fiecare le accesează, prin ceea ce gândeşte. Fiecare are în jurul său toate aspectele de care are nevoie, la un moment dat. Dacă nu le are,momentan, este deoarece a ales să se izoleze, din diferite motive. Există o mare varietate şi diversitate, în orice societate. Fiecare alege ce aspect al Sinelui vrea să acceseze, în fiecare moment prezent, mai mult sau mai puţin conştient...
Tu nu obţii ceea ce meriţi, conform meritului moral şi al efortului personal, ci atragi lucrurile la ce te gândeşti mai intens, implicându-te şi afectiv !
Buna ziua!
Mare adevar in cea ce spune-ti si confirmati in subiectul despre "puterea gandului"! in viata mea am avut anumite intamplari destul de strani si poate cind va fi momentul am sa le editez! Totu-si as avea o rugaminte si anume in ideia ca stiti sau aveti cunostinte despre anumite exerciti sau antrenamente si unde anume se pot face! Doresc sa studiez aceste intamplari mult mai intens! Cu respect!
SOLOMON_KANE- Level 0
- Sex : Mesaje : 1
Puncte : 1
Reputatie : 0
Data de inscriere : 14/07/2013
Re: ATACȚIA ȘI RESPINGEREA - LEGEA ATRACȚIEI
Ce fel de abilitati si capacitati doresti sa ti le dezvolti ? Care ar fi prima pe lista ?
UNIVERSUL SPIRITUAL :: Prima categorie :: INIŢIEREA SPIRITUALĂ :: POSTARI ALE MEMBRILOR FORUMULUI :: Discuţii, Conversaţii, Polemici...
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Sam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin
» Materiale audio-video personale
Sam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin
» casa veche
Lun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin
» an overview on laughter yoga
Lun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna
» BLOGUL MEU
Joi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin