UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Vrei să reacționezi la acest mesaj? Creați un cont în câteva clicuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Legea Atracţiei (Determinării) EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Despre mine, Kato
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyMar Sept 30, 2014 9:12 pm Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Legea Atracţiei (Determinării) EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Legea Atracţiei (Determinării) EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Legea Atracţiei (Determinării)

In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Admin Lun Aug 09, 2010 8:29 pm

Între lumea internă, din plan mental, şi lumea externă, din plan fizic, perceptibilă prin simţurile corporale, există strânse legături, şi o interacţiune permanentă. Experienţele tale de viaţă, din planul fizic, se află într-o permanentă legătură nevăzută cu ceea ce experimentezi ca vieţuiri interne, în minte, prin gândire şi trăirile emoţionale. Procesele mentale reprezintă elementele unei activităţi creatoare, care influenţează ceea ce experimentezi în plan fizic, dar şi efectele rezultate din experienţele în plan fizic influenţează gândurile şi trăirile tale afective. Cele două lumi (planuri) se află într-o interdependenţă reciprocă. Lumea externă este reflectată în permanenţă în interior, în mod direct, prin stimulările senzoriale provenite pe calea simţurilor senzoriale corporale, şi indirect, prin activarea reprezentărior stocate în memorie. Lumea reprezentărilor este astfel într-o continuă procesare transformatoare.
Între oamenii care se aseamănă, atât din punct de vedere fizic, cât şi din cel al modului de gândire şi comportamental, pare a se manifesta o formă de atracţie, determinată de simpatia existentă între ei. Acest fenomen este resimţit la nivel psihic ca o atracţie determinată de plăcerea de fi în compania celor ce arată asemănător, gândesc în mod asemănător, şi se comportă în mod asemănător. Între persoanele  asemănătoare există anumite acorduri (consonanţe) naturale, o anumită armonie, iar între cele deosebite există dezacorduri (disonanţe, distonanţe) naturale, dizarmonie, respingere. Cine se aseamănă se adună. Se adună datorită afinităţilor comune, a intereselor comune, şi fenomenului de rezonanţă. Cine se aseamănă, rezonează, cu atât mai mult, cu cât asemănarea este mai mare. Atât atracţia cât şi rezonanţa trebuiesc privite prin prisma procesului de activare (exitaţie-inhibiţie). Ceea ce o altă persoană exprimă, ca şi gândire şi comportament, activează reprezentări existente în lumea interioară, în memorie, în plan mental. Starea acestor reprezentări este influenţată de activare, urmând ulterior un proces de transformare, de stabilizare sau destabilizare a reprezentărilor activate. În lumea interioară mentală există o viaţă a reprezentărilor, care apar şi dispar prin activare şi dezactivare, dobândesc şi pierd energie, interacţionează, şi se transformă neîncetat. Orice stimul din lumea exterioară provenit prin simţuri, orice evocare prin cuvânt şi gesturi ale celor din jur, şi orice gând care "îţi vine" de undeva în conştienţă, trezeşte la viaţă şi întreţine lumea internă plină de viaţă a reprezentărilor. Tu acţionezi în plan fizic, dar trăieşti în plan mental. În timpul somnului continui să trăieşti, chiar dacă nu desfăşori nici o acţiune (activitate) fizică conştientă, datorită faptului că principiul conştient îşi continuă viaţa în plan mental.
Exemplific relaţia dintre planul mental şi cel fizic prin următoarea analogie : într-o încăpere se află un pian, şi un pianist care vorbeşte cu voce tare. Fiecare sunet vocal emis de el, face ca o anumită coardă a pianului să intre într-o uşoară vibraţie, imperceptibilă prin simţuri, dar reală. Dacă pianistul ar striga puternic lângă pian, atunci probabil că ar auzi un sunet slab emis de coarda sau corzile care au intrat în vibraţie. Vibraţia corzilor se produce datorită vibraţiilor aerului (undelor sonore) produse de vocea pianistului, prin fenomenul de rezonanţă. O mică parte din energia produsă şi emisă de pianist, prin unde sonore, este transferată pianului, şi se manifestă prin vibraţiile corzilor. Dacă însă pianistul ar emite un singur sunet (o vocală), continuu, o singură coardă ar vibra, dar mai tare. Putem afirma că ceea ce pianistul a gândit, şi a exprimat în cuvinte rostite, a influenţat ceva din mediul extern. Putem spune că gândurile pianistului au fost recepţionate de pian, deşi într-o formă care, aparent, nu pare a avea nici o legătură cu natura gândurilor sale. Şi totuşi, legătura există, este reală, deşi ea nu este perceptibilă în mod direct prin simţuri, ci doar prin gândire. Pianistul poate transfera energie asupra corzilor şi prin acţiunea mecanică a degetelor sale, care prin presarea clapelor determină lovirea corzilor, ce vor intra în vibraţie. În acest caz, însă, lucrurile se schimbă puţin.
Putem afirma faptul că pianistul, prin exprimarea fizică (vocală) a gândurilor sale, A ATRAS producerea unei modificări în mediul fizic extern. Termenul "atras" şi "atracţie" nu sunt folosite în sensul propriu, din fizică, referitor la forţele de atracţie dintre corpuri, ci în sensul de "a produce o  consecinţă", "a determina ceva". Pianistul a determinat, deci, modificările.  
 Emiterea unui sunet prelung, continuu, determină, prin rezonanţă, amplificarea energiei (vibraţiei) în mediul rezonator.
În mod asemănător, gândurile tale produc o rezonanţă asupra unor persoane, activându-le energetic. Dar, dacă îţi poţi imagina faptul că în plan mental există un mediu mental continuu, aşa cum în plan fizic există un mediu fizic continuu, universal, atunci vei putea să înţelegi faptul că gândurile emise de tine se propagă în mediul mental, aşa cum cuvintele rostite se propagă în mediul fizic terestru. Şi, prin faptul că toţi oamenii sunt racordaţi la acest mediu mental, ativitatea mentală a tuturor oamenilor interferează, şi se influenţează reciproc ! De unde "îţi vin" gândurile, deci ? Bineînţeles că din plan mental, reprezentând o influenţă permanentă, exterioară, dar care este percepută ca ..."viaţă interioară". Ce este telepatia, dacă nu exact manifestarea acestui proces mental ?
 Tu vieţuieşti în plan mental, şi viaţa ta este influenţată de gânduri, în principal de ceea ce gândeşti în mod repetat, de ideile a căror apariţie este repetitivă. Atragi mai puternic manifestarea lucrurilor (obiecte, situaţii, evenimente) la care te gândeşti cel mai mult, în mod insistent, repetat, ideile susţinute determinând materializarea unor efecte care sunt în acord cu ele.
 Fiecare gând este o formă de energie, ce are un anumit tipar vibraţional. Dacă te gândeşti la ceva în mod repetat, emiţi aceeaşi energie, acelaşi tipar, în mod constant, întărind tot mai mult efectul. Gândurile emit un semnal care atrage către tine (determină, cauzează) ceea ce evocă ele, tipare corespondente în plan fizic.  Închipuieşte-te trăind în abundenţă, şi gândurile tale repetate în legătură cu  abundenţa vor atrage abundenţa ca manifestare în viaţa ta.
 O problemă importantă constă în faptul că mulţi oameni se gândesc la ceea ce nu vor, în mod repetat şi obsedant, şi nu înţeleg de ce acel lucru pe care nu şi-l doresc, se manifestă în viaţa lor, în mod repetat. Activarea acelei reprezentări, prin evocarea mentală, nu discriminează faptul că ceea ce gândeşti tu este "bine" sau "rău", că îţi place sau nu, deoarece manifestarea în plan material reprezintă efectul evocării reprezentării, neţinând cont de raţionalizarea în care este prinsă, ci doar de prezenţa sa ! Dacă te gândeşti mereu la problemele pe care le ai, problemele reprezintă ceva ce este evocat şi activat prin gânduri, cauzând manifestarea lor în plan material.
Principiul Determinării (Atracţiei) : evocarea unei reprezentări activează acea reprezentare în plan mental, ea urmând să se manifeste (să producă efecte) în plan fizic, cu condiţia ca energia activării să fie susţinută în timp, prin repetarea evocării (activării), şi ataşarea unei energii afectiv-sufleteşti (trăire emoţională). Manifestarea (efectul) în plan fizic va avea loc cu atât mai rapid şi mai energic, cu cât energia de activare în plan mental şi sufletesc a fost mai puternică, şi mai mult timp susţinută.
Mai simplu : Ceea ce gândeşti în mod insistent, şi îţi produce emoţii, se va manifesta prin efecte materiale în viaţa ta
.
 Când te concentrezi asupra unui lucru pe care îl doreşti, activezi o reprezentare, o imagine-simbol, ce pune mecanismul în functiune, aducând în viaţa ta manifestarea lucrurilor care îi corespund. Dacă însă, te concentrezi asupra a ceva ce nu vrei să dobândeşti ci să eviţi să ai, sau la ceva de care ţi-e frică că ar putea să ţi se întâmple, tu nu îndepărtezi, de fapt, acest posibil efect nedorit, ci, dimpotrivă, activezi chiar gândul, energia, frecvenţa, reprezentarea, imaginea-simbol a ceea ce nu vrei, acesta urmând să se manifeste în viaţa ta ! Indiferent dacă te gândeşti la trecut, prezent sau viitor, prin orice îţi aminteşti, observi sau îţi imaginezi, dai naştere unui gând evocator, şi activezi astfel mecanismul de manifestare a reprezentărilor care apar în gândul tău. Sintaxa este ignorată.
Dacă te plângi că îţi merge rău, creezi gânduri despre rău în care apar anumite reprezentări ale răului, pe care le evoci, le activezi, şi contribui astfel la manifestarea lor. Se poate afirma că, dând atenţie şi importanţă răului, vei atrage în continuare răul spre tine. Dând atenţie şi importanţă binelui, vei atrage binele spre tine. O viaţă plină de eşecuri, ghinioane, nereuşite, insatisfacţii, denotă faptul că omul care o trăieşte gândeşte foarte negativ în majoritatea timpului, atrăgând prin gândurile sale negative manifestarea reprezentărilor negative în viaţa sa de zi cu zi. El va continua să trăiască astfel datorită modului său de gândire, până când va înţelege faptul că toate aceste efecte apar din cauză că îşi concentrează atenţia asupra a ceea ce nu vrea, asupra a ceea nu-şi doreşte, asupra a ceea ce nu ii place, asupra a ceea ce-i provoacă frică, asupra angoaselor sale, asupra neliniştilor sale, etc.
Când te concentrezi, plin de energie si pasiune, asupra unui proces (eveniment), faci ca acel proces să se producă mai repede. Trebuie să fi selectiv, să te concentrezi doar asupra a ceea ce îţi doreşti cu adevărat să ţi se întâmple, şi să dobândeşti.
Întreaga viaţă ţi se poate schimba dacă îţi poţk schimba felul de a gândi, de la fixaţia pe ceea ce nu doreşti, ce iţi produce frica şi vrei să eviţi, la ceea ce îţi doreşti cu adevărat, cu pasiune şi entuziasm. Dacă gândeşti pozitiv şi ai o orientare pozitivă, vei atrage oameni pozitivi, evenimente pozitive şi situaţii pozitive ! Dacă ai o atitudine negativă, fiind mânios, irascibil, certăreţ, anxios, vei atrage oameni de acest fel în viaţa ta, şi multe situaţii neplăcute.
Tu atragi manifestări materiale asemănătoare gândurilor pe care le întreţii permanent în mintea ta,indiferent dacă aceste gânduri sunt conştiente sau inconştiente ! Cel ce vorbeşte mult de boli, devine cu timpul un bolnav cronic, incurabil. Cel ce vorbeste mult despre sănătate, nu va atrage boala ! Cel care vorbeşte mult despre sărăcie şi probleme materiale, devine tot mai sarac, are tot mai multe probleme materiale. Cel ce vorbeşte doar de prosperitate, cu energie şi pasiune, cu plăcere, devine cu timpul tot mai prosper. Gândirea ta, atitudinea ta, atrag gânduri, oameni, întâmplări şi moduri de viaţă.
Universul material, ca şi Universul mental al vieţii tale, este pătruns cu gândurile tale. Gândurile sunt forme de energie, şi aceste energii, cu cât sunt mai mult întărite în timp, în mod constant şi ferm, prin voinţă, fac ca Universul exterior să se asemene cu Universul interior. Mintea ta modelează atât Universul tău interior, cât şi pe cel exterior, între cele două tinzând să se creeze un echilibru, o asemănare, o identitate.
Faptul că nu înţelegi acest lucru, nu înseamnă că trebuie să-l respingi. Nu înţelegi cu adevărat ce este electricitatea, dar asta nu înseamnă că tu nu te bucuri în prezent de avantajele ei. Dacă vei înţelege mecanismul, şi vei trece la a observa mai atent modul tău de a evoca imagini, gânduri, energii pozitive şi negative, prin această conştientizare vei putea selecta ceea ce emiţi mental, aducând schimbari vizibile în viaţa ta, privind prosperitatea şi starea ta de sănătate fizică şi psihică.
De ce gândurile nu se materializează în mod spontan, automat ?
Citeste continuarea aici : http://loveblog4all.blogspot.ro/2014/03/legea-atractiei-determinarii.html?m=0


Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Mar 20, 2014 12:33 am, editata de 14 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Vin Sept 10, 2010 2:32 am

Surprind tot mai multe ganduri ciudate. Unele apar pentru ca eu le atrag. Daca ascult o melodie trista de exemplu, imediat incep sa apara ganduri care ma pun pe mine in postura de victima si pe altii in posturi nu tocmai favorabile. Rolling Eyes
Cred ca undeva, niste portite sunt deschise. Smile
Daca analizez gandurile care apar imi dau seama ca totul porneste de la anumite frici ale mele in legatura cu mine sau cu alte persoane.
De unde vine acea frica acum? Smile de multe ori am impresia ca ma invart in cerc dar important e ca, de fiecare data reusesc sa aflu cate ceva. In general e un semn bun.
Gandurile fulger care ma sperie nu stiu daca le atrag eu. Am impresia ca ele sunt atrase de mine. Smile)


georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  A_DI Mar Sept 14, 2010 4:26 pm


Oare in viata unui om absolut totul functioneza pe baza acestei legi? Ma gandesc la karma,la destin.Probabil efectul gandurilor cu carater aproape permanent dintr-o viata se regaseste si in viata urmatoare si influenteaza destinul.Este adevarat ca majoritatea intamplarilor dintr-o viata de om sunt determinate si de aceasta lege dar cred ca intervine si "bagajul" adus dintr-o incarnare precedenta.Oare daca folosim corect si benefic aceasta lege in prezent putem schimba ceea ce ne-am "programat" prin karma in aceasta viata? Sau ceea ce e de platit se plateste oricum si noi putem doar sa imbunatatim pe ici pe colo cate ceva.

A_DI
Level 1
Level 1

Sex : feminin Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 10
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Mar Sept 14, 2010 4:48 pm

Am visat ca am raspuns la acest subiect Wink). Si am visat si ce raspundeam. Smile

Sunt sigura ca ne-am nascut cu un bagaj karmic/ dharmic si ca avem un anumit scop / rol in aceasta viata. Smile
Dar, am vazut si faptul ca legea atractiei functioneaza.

Daca cele trei elemente exista, acestea se completeaza si nu se exlud.

Avem un drum pe care trebuie sa il parcurgem dar avem posibilitatea sa atragem in jurul nostru, prin putearea gandului Smile lucruri frumoase care sa ne ajute sa il parcurgem mai usor.
De aceea este foarte important sa ne dorim ceea ce avem nevoie, astfel incat dorintele noastre sa nu ne abata de la drum.
Dorintele pentru care incepem sa facem sacrificii arata ca ne-am abatut de la calea noastra si incep suferintele.
In cazul legii atractiei totul este posibil, insa nu totul este permis.
Daca traim prezentul si observam nevoile noastre de zi cu zi putem sa cream si sa atragem lucruri care sa ne ajute. Smile

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  A_DI Mar Sept 14, 2010 4:58 pm


"Dorintele pentru care incepem sa facem sacrificii arata ca ne-am abatut de la calea noastra si incep suferintele"

...interesanta afirmatia asta,nu stiam si e un punct de reper nou pentru mine....la ce fel de dorinte si la ce fel de sacrificii te referi? de orice fel,materiale sau spirituale?


A_DI
Level 1
Level 1

Sex : feminin Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 10
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Mar Sept 14, 2010 7:35 pm

Orice fel. Dorintele pentru care facem sacrificii (lucruri care nu sunt in natura noastra sa le facem) sunt iluzii. Incepem sa traim mental in acea iluzie. Realitatea ne arata contrariul de fiecare data.
Depinde doar de noi sa ne trezim din acea iluzie pe care am creat-o si sa traim in prezent, sa analizam prezentul logic si rational si sa ne dorim ceea ce avem nevoie. Dorinte care sa fie in concordanta cu momentul prezent, cu noi.
De exemplu, daca eu mi-as dori foarte mult un avion sa presupunem. Smile Daca imi doresc foarte mult acest lucru material, la un moment dat e posibil sa apara; dar ca sa il am va trebui sa fac anumite sacrificii. Sa imi vand casa de exemplu. Atunci este alegerea mea. vand casa si imi iau avion sau renunt si imi dau seama ca nu am chiar asa mare nevoie de el. Daca aleg avionul o sa inceapa problemele pentru ca am facut un sacrificiu pentru el.
La fel si cu locul de munca. Daca imi doresc foarte mult sa avansez sau imi place foarte mult postul pe care il am, la un moment dat o sa trebuiasca sa muncesc extraordinar de mult, ore peste program, sa fac lucruri care nu sunt in atributiile mele. Ma sacrific. Imi sacrific viata, timpul, apare stresul, nemultumirea etc. In iluzia noastra toate sunt bune si frumoase. Postul e bun, si traim in viitor in iluzia ca o sa fie bine.
La fel si cu persoana iubita. Sa presupunem ca greseste foarte mult fata de noi. Incepem sa-i gasim scuze si sa speram ca la un moment dat o sa vada cat ne-am sacrificat si cate am iertat si o sa se schimbe fata de noi. E doar o iluzie. Si noi traim in viitor sperand ca totul va fi bine si frumos.
La fel cu amicii si prietenii din anturaj. Traim in iluzia ca, daca ii ajutam cumva si ne sacrificam pentru ei ei o sa ramana recunoscatori si o sa ne ajute. Daca noi credem ca am ajutat pe cineva facandu-ne noua rau, nu e bine. Pentru ca binele trebuie sa fie bine pentru toata lumea. Daca provoaca un rau cuiva, inclusiv noua, inseamna ca nu e bine.
Cu dorintele spirituale acelasi lucru. Daca ajungi sa faci sacrificii nu e bine. Smile

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  A_DI Mar Sept 14, 2010 7:40 pm


Am inteles..exemplele date de tine sunt concrete. Smile

A_DI
Level 1
Level 1

Sex : feminin Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 10
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Admin Mier Sept 15, 2010 2:51 pm

cheers Gândul lui Georgiana a fost ca o săgeată ce-a lovit ţinta, în punctul ei cel mai sensibil de roşu, în ciuda ceţii ce o învăluia (pe ţintă) Smile Despre destin, soartă, karma, voi completa în textul de mai sus, căci mai sunt şi alte lipsuri din cauză de viteză şi timp, căci cu spaţiu nu-i probleme. Ideea condensată ar fi că omul are un anumit destin, şi el şi-l cunoaşte, în mare, din starea de spirit de dinainte de întrupare. Dar nu are memoria conştientă a acestui fapt, ci păstrează doar o vagă intuiţie, şi, în plus, nu a ştiut niciodată, dinainte, detaliile, nu ştie şi nici nu a ştiut cum va reacţiona în fiecare moment al problemelor pe care le va avea de rezolvat, după cum nici tu nu ai putut ştii exact cum te vei descurca la un examen, nici măcar înainte cu un minut înainte de a primi subiectele. Dar, cu cât ai o percepţie mai corectă a realităţii, cu cât mai bine te cunoşti pe tine însuţi, cu atât mai corect poţi face o predicţie a ceea ce va urma, o previziune a evenimentelor, deoarece previzualizarea ta mentală este "mai aproape de adevăr". "O percepţie mai corectă a realităţii" se poate obţine în urma unei extinderi (expansiuni) a conştienţei, în suprafaţa şi adîncimea sa. Aceasta expansiune a conştienţei constituie scopul de bază a forumului de faţă, căci obţinând asta, îţi rămâne doar să faci un efort de voinţă pentru a obţine ceea ce vrei. Unii spun că informaţia este totul, că cel ce deţine informaţia deţine puterea, că trebuie să ştii cum să obţii informaţii, să fii la curent, etc. Eu privesc din alt unghi, şi spun că TOTUL ESTE INFORMAŢIE, tot ce te înconjoară, fiecare obiect, fiecare lucru, fiecare eveniment, fiecare transformare, fiecare senzaţie, fiecare emoţie, fiecare sentiment, ... totul ! Tot ce se există în jurul tău, sub orice formă, este purtător de informaţie, de semnificaţie, iar tu trebuie să înveţi să o percepi şi să o decodifici. Extinderea conştienţei se poate realiza atât printr-o extindere a câmpului perceptiv - calea practică, cât şi prin raţionament, pe cale logică. - calea teoretică. Cel ce le urmează pe ambele, îşi va putea păstra cu uşurinţă şi naturaleţe echilibrul interior. Calea practică, pe care o voi recomanda, este în curs de elaborare. Deocamdată facem doar ...teorie Smile Pe unii destinul îi ghidează, pe alţii îi ...târăşte. Pe cel ce devine conştient de realitate şi lucid, destinul nu îl va mai atinge, de la un moment dat, căci el va şti exact ce are de făcut pentru a-şi împlini destinul, şi o va face, stingând în acest mod orice "datorie karmică", rupând lanţul cauză-efect al determinismului cauzal, încetând practic să mai cauzeze efecte care să-l urmărească în această lume viaţă. Dacă ai fost atent, în Legea Atracţiei se specifică şi ce atrage în permanenţă, mereu, şi ce nu atrage, niciodată, nimic. N-am să dau o mură-n gură periculoasă, dar cine citeşte, cine vrea cu adevărat să înţeleagă, va ... înţelege, mai devreme sau nu. Cei ce au o conştienţă limitată vor fi conduşi de soartă, vor fi în voia sortii, iar cei ce au o supra sau superconştienţă îşi vor împlini destinul. Majoritarii sunt intermediari, constituind pătura de mijloc (ce expresie ciudată Smile ) Împlinirea dorinţelor legate de obiectele materiale este ca o joacă de adulţi, din care fiecare are de învăţat, totuşi, lucruri importante. Când pentru tine aceasta va fi, într-adevăr, "o joacă", trecând de etapa chinuitoare a muncii fizice pe rupte sau în zadar, poate că vei zâmbi, amintindu-ţi, cu oarecare emoţie, de clipele când ...citeai aceste rânduri Wink
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  A_DI Mier Sept 15, 2010 3:48 pm

"Calea practică, pe care o voi recomanda, este în curs de elaborare. Deocamdată facem doar ...teorie "

O concluzie pe care ma tras-o din toata teoria pe care am citit-o este faptul ca aceasta teorie te ajuta sa intelegi ABC-ul lucrurilor...dar vom sti/intelege cum sa folosim ,cum sa actionam numai in urma practicii si nu neaparat pentru ca ne-ar trebui ceva mura-n gura ci pentru ca orice invatatura se cimenteaza in urma trecerii prin filtrul propriu al fiecaruia.Exista reguli general valabile dar cu siguranta aplicabilitatea este personalizata intr-o anumita masura.

Au fost momente in care am inteles ,logic vorbind, unele legi ale universului dar sunt convinsa ca pentru fiecare exista momente cand ,in urma documentarii teoretice,apare intrebarea :"ok,deci concret,in situatia X cum s-ar aplica legea cutare,adica ce trebuie sa fac. Smile

A_DI
Level 1
Level 1

Sex : feminin Fecioara Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 10
Puncte : 14
Reputatie : 0
Data de inscriere : 01/06/2010
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Legea atracţiei

Mesaj  Admin Mier Sept 15, 2010 11:19 pm

Smile Dacă eu aş da mereu aici şi legea ca definiţie explicată pe larg, şi formula ei generală de aplicare, şi cazuistica de aplicare specifică, pentru fiecare caz concret şi individual, ar fi într-adevăr o mură-n gură ce ar crea dependenţă Smile Nu cred, oricum, ca cineva ar putea da toate legile, toate principiile, toate detaliile,pentru toate cazurile ipotetice ale tuturor persoanelor umanoide, chiar daca ar sta toata viata sa in fata calculatorului Wink Eu 1 nu, in orice caz Smile
Cu un peşte-doi, poţi satura un om pe moment, dar oferindu-i o undiţă si invatandu-l sa pescuiasca, el va putea să se sature, singur, toată viaţa. (de peste, cel putin Smile ) Dacă, totuşi, nu vrea sau nu poate să pescuiască, nici să vâneze, nici să facă agricultură, nici prestări servicii, nici comert, nici productie, atunci ...acela-i aşa de rău bătut de soartă cu mana karmei lui încât nici cu magie şi vrăjeli nu-l mai poţi ajuta să scoată peşti de 1 singur. Doar cu post si rugaciune Smile
Nu-mi doresc să fac pe nimeni dependent de mine sau de forum, ca de fiecare dată când are vreo problemă să-şi caute soluţia în tufişurile de mure de pe-aici, sau să vină să culeagă peştisorii de aur zburători ai universului spiritual cu mâna Smile Nu sunt in cautare de adepti, si nu am nevoie de nimeni care sa ma urmeze undeva. Nimeni nu are nevoie de mine, ci doar de anumite idei care sa il ajute sa-si trezeasca intuitia si revelatiile fiintei interioare. Trebuie doar un pic de curaj pentru a putea inlatura in mod constient ceata confuziei mentale, datorate sistemului de credinte si convingeri limitative. Cine intra aici trebuie sa inteleaga ca in afara de teorie nu are ce gasi, si ca practica se face cu miinile si picioarele proprii, chiar daca te mai folosesti de ...capul altora Smile Este foarte important faptul ca aici aproape oricine isi poate gasi sau regasi forta, energia si puterea, in ideile-forta prezentate. Evolutie inseamna schimbare si transformare. Acest forum, prin ideile prezentate, incurajeaza schimbarea, incurajeaza entuziasmul creator, optimismul si buna dispozitie ce trebuie sa insoteasca in mod natural si firesc orice schimbare in bine. Nu incurajez sacrificiul, nici cel de sine, nici al altora, caci calea sacrificiului nu a fost si nu va fi niciodata creatoare de bine, de bunastare si prosperitate. Din contra, o consider negativa si distructiva.
Partea cea mai sensibilă o reprezintă posibila folosinţă a fructelor şi legumelor cunoaşterii în mod neadecvat, eronat, şi mai periculos, în scop malefic, în scopuri distructive care nu scuză mijloacele. Un exemplu, aparent fără prea mare legătură : într-o ţară occidentală tare a apărut o carte în care se făcea o trecere în revistă detaliată a 1.000 de posibilităţi de ...sinucidere ! (cifră aproximativă, poate erau 999 Smile ) Cartea a fost un bestseller, existând multe individualităţi curioase de cum se-omoară lumea pe ea însăşi. Smile Problema a apărut, însă, după o scurtă perioadă de timp, înregistrându-se în acea ţară minunată de o civilizaţie superioară, o creştere bruscă şi alarmantă a ratei ...sinuciderilor. Cartea a fost interzisă şi scoasă din vânzare. Este un exemplu de mură-n gură periculoasă pentru cei ce nu rezistă legii ...atracţiei. Smile Te gândeşti la un lucru, în mod repetat, de ...999 sau 1.000 de ori Smile , din toate unghiurile, îţi declanşează un sentiment, accepţi ideea că ţi se poate întâmpla şi ţie, şi ... hocuspocuspreparatus că se şi manifestă-n viaţa ta ceva aproape identic ! Smile Câţi îşi dau seama de cât de creatori au fost într-un astfel de acest caz ? Niciunul, deoarece efectul manifestării nu este imediat, nu imediat premergător gândului. Unii fac totuşi legătura, şi se miră de ...coincidenţă Smile Alţii dau vina pe norocu' chior şi ghinionu' orb care-i loveşte din când în când se aşteaptă mai puţin Smile Dar noi ştim ce ştim, că noi ...citim ! study Smile
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Dum Feb 27, 2011 4:20 pm

Ideea condensată ar fi că omul are un anumit destin, şi el şi-l cunoaşte, în mare, din starea de spirit de dinainte de întrupare. Dar nu are memoria conştientă a acestui fapt, ci păstrează doar o vagă intuiţie, şi, în plus, nu a ştiut niciodată, dinainte, detaliile, nu ştie şi nici nu a ştiut cum va reacţiona în fiecare moment al problemelor pe care le va avea de rezolvat, după cum nici tu nu ai putut ştii exact cum te vei descurca la un examen, nici măcar înainte cu un minut înainte de a primi subiectele. Dar, cu cât ai o percepţie mai corectă a realităţii, cu cât mai bine te cunoşti pe tine însuţi, cu atât mai corect poţi face o predicţie a ceea ce va urma, o previziune a evenimentelor, deoarece previzualizarea ta mentală este "mai aproape de adevăr".[u]

Asta mi se pare un punct de plecare foarte interesant. Faptul ca un anumit om se naste cu o anumita intuitie care il conduce catre anumite dorinte -care, daca fac parte din destin o sa se indeplineasca. Astea sunt dorintele care se indeplinesc. Noi consideram ca asta a fost legea atractiei dar a fost exact invers. Am intuit ceva din viitor. Parerea mea persoana, PUTIN MODIFICATA IN TIMP. Smile
Cat despre legea atractiei, nu mai stiu ce sa zic.
Am observat faptul ca daca ma gandesc cu bucurie nespusa si entuziasm exagerat la anumite lucruri si ma implic emotional in gandurile mele - o sa urmeze o stare de depresie sau asemanatoare in care ma simt foarte rau, stare in care imi aduc aminte de toate supararile, de toate datoriile si neajunsurile si asa mai departe. "...balansul pendulului se manifesta in totul; masura oscilatiei la dreapta este asemanatoare cu masura oscilatiei la stanga; ritmul este constant. "
De cand mi-am dat seama ca in urma unei implicarii emotionale intr-un anumit gand sau idee urmeaza o cadere emotionala am incercat sa gandesc mai rational, mai logic si sa ma implic cat mai putin.
Mi-am mai dat seama de faptul ca o ceasca de cafea apare in urma unei idei aparute ca din senin, un fel de intuitie, dar daca ma concentrez ca urmare a uni act de vointa venit din puterea rationalului meu personal, ori nu stiu eu cum sa ma concentrez, ori nu e adevarat. Smile Poate nu inteleg eu exact mecanismul .....

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Admin Dum Feb 27, 2011 9:53 pm

Cât timp încerci să absolutizezi, nu ai cum să înţelegi. Fiecare caz are specificitatea sa, din cauza marii diversităţi a factorilor cauzali.
Cel mai important de înţeles este faptul că, fiecare subiect tratat aici, ar trebui prezentat din cel puţin 4 puncte de vedere :
1. Al omului slab evoluat
, care este la începutul experienţei sale în planul terestru uman
2. Al omului mediu evoluat, care are o anumită experienţă dobândită prin repetate reîncarnări în acest plan, posibil şi în alte lumi, planete, asemănătoare
3. Al omului foarte evoluat, care se află spre sfărşitul experienţelor sale în plan terestru, deoarece a asimilat informaţiile şi lecţiile, şi va trece într-un plan superior, nemaifiind nevoie să se reîncorporeze pe Terra sau o lume asemănătoare, pentru a-şi desăvârşi evoluţia
.
4. Al "Supraoamenilor", care sunt Spirite Superioare foarte evoluate,ce se încorporează pe Terra în corpuri umane cu anumite misiuni foarte precise, exercitând în cursul vieţii lor influenţe asupra populaţiei la nivel continental şi chiar planetar. Aceştia sunt marile personalităţi ale istoriei, marii Înţelepţi care au fost formatori şi reformatori ai religiei, filozofiei, ştiinţei.
Marea majoritate a populaţiei umane o constituie omul de nivel mediu de dezvoltare spirituală. Extremele rămân extreme, sunt în număr mai redus. De aceea, toate sistemele sunt explicate pentru cazul şi nivelul de înţelegere al mediei, al majorităţii. Din această cauză apar confuziile privind modul de aplicare a teoriei şi practicii în cazul extremelor.
Cei de jos, nu vor fi niciodată văzuţi în rândurile adepţilor sistemelor spirituale. Ei nu au dezvoltarea inteligenţei, a moralei, a conştiinţei de sine, necesare înţelegerii teoriei ce este expusă în cadrul unui asemenea sistem. Asemenea persoane intră pe acest forum căutând o formă de divertisment, de amuzament, ceva senzaţional, citesc 2-3 rânduri, nu înţeleg nimic, cască prelung, şi se catapultează plictisiţi pe alt site.
Omul mediu este încă prins puternic de legăturile sale cu materia, cu formele şi conţinutul lucrurilor, mai mult al obiectelor materiale. Gândirea sa abia a început să se ridice spre ideile abstracte, se detaşează puţin şi doar ocazional de încătuşarea ei în materie, prin simţurile corporale. Când o face, înţelege cu greu ceea ce se întâmplă cu el în aceste situaţii, şi face eforturi mari pentru a-şi putea păstra în continuare armonia şi echilibrul său sufletesc. Aceştia simt chemarea, intuiţia a început să lucreze în ei,au o oarecare conştiinţă morală şi o conştienţă de sine, şi au început pendularea între material şi spiritual. Ei nu au explicaţii, dar au început să le caute, însă le acceptă cu greu, căci manifestă o puternică rezistenţă datorită incapacităţii de a înţelege, şi a fricii de depersonalizare, a sentimentului de nesiguranţă ce însoţeşte orice experienţă spirituală, în viziunea lor. Manifestă o puternică tendinţă de a controla totul, tot timpul, oameni, evenimente, fenomene, adică ceea ce percep a fi viaţa lor, tot ce face parte din ea, şi depun eforturi continue în acest sens. Simt instinctiv faptul că au o anumită putere creatoare, o anumită libertate de exprimare, de manifestare, şi îi testează limitele, ca şi copii ce îşi explorează curioşi, nerăbdători şi entuziasmaţi micul univers al camerei, şi al propriului corp.
Oamenii evoluaţi s-au detaşat mult de planul material, intrând tot mai mult şi mai des în sferele (planurile) abstracte superioare. Ei trăiesc un pic rupţi de realitate, de concepţia materialistă a omului de rând asupra realităţii. Ei simt, atât la nivel intelectual, cât şi la nivel moral, sufletesc, afectiv-emoţional, faptul că realitatea reprezintă ceva mult mai cuprinzător faţă de viziunea materialistă a lumii şi vieţii. Ei au experienţe spirituale, chiar dacă nu au practicat vreun sistem spiritual, dar ei pot fi regăsiţi, în majoritatea lor, în rândul marilor gânditori, marilor scriitori, marilor filozofi, marilor inventatori, oameni de religie, etc., ai fiecărui popor. Au ajuns la un asemenea nivel de creativitate şi libertate de exprimare şi manifestare, încât această creativitate a lor s-a manifestat, pur şi simplu, liber, în mod firesc şi natural.
Supraoamenii, Marile Spirite, Marii Iluminaţi ai omenirii, sunt mari Forţe Creatoare, care au venit pe Terra cu misiunea de răspândi oamenilor Adevărul, în decursul istoriei umanităţii. Ei nu au coborât în acest plan să înveţe ceva, ci să sădească germenii unei învăţături spirituale.
Cum poţi recunoaşte o astfel de Învăţătură, care sunt caracteristicile sale principale ? Înainte de toate, ea este o Învăţătură Morală ! Ea, pur şi simplu trezeşte sentimentul moral în sufletul oamenilor,şi ajută la iniţierea, menţinerea şi dezvoltarea sentimentului moral ! Aceste Mari Spirite nu au lăsat o Învăţătură Ştiinţifică, adresată minţii, ci o Învăţătură Spirituală ce se adresează Sufletului ! Învăţătura lor a trezit sentimente în oameni, o stare afectiv-emoţională înălţătoare, elevatoare, purificatoare. Ideile lor induc acea stare inefabilă pe care o putem numi Iubire Universală, ce are rolul de a purifica, efectiv, fiinţele umane. Fiecare din aceşti Oameni a fost, în mod practic, un adevărat Mântuitor, prin influenţa sa pozitivă, exercitată asupra tuturor sufletelor omeneşti !
Legile Naturii sunt imuabile, fixe, neschimbătoare. Dar modul în care aceeaşi lege influenţează existenţa fiecărei categorii de oameni, variază, însă, foarte mult !
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Lun Feb 28, 2011 12:27 am

Da. Dar tinand cont de legea atractiei Smile nu au cum sa apara pe acest site nici cei putin evoluati, nici marii filozofi. Unii nu inteleg nimic, ceilalti nu au nevoie sa inteleaga.
Atunci nu ramanem decat ....noi. Care suntem atrasi de acest tip de informatie, in cautarea unor raspunsuri la unele intrebari despre "legea atractiei". Smile
Deci, intuitie sau legea atractiei? Eu votez pentru intuitie.
Orice Cauza are Efectul sau; orice Efect are Cauza sa; totul se intampla conform Legii necunoscute; sunt numeroase planuri ale cauzalitatii, insa nimic nu scapa Legii.

Dorintele intense se datoreaza neacceptarii prezentului. Neacceptarea prezentului e datorata problemelor de orice fel. O problema e doar efectul unei cauze. Daca intelegem lectia se stinge efectul sau karma. Cand ceva e in neregula trebuie sa intelegem de ce si unde am gresit sau ce mentalitate sau conceptie e gresita ...pentru ca ..undeva gresim. Cu totii. Dar unde? Smile
Legea atractiei e exact destinul nostru -ceea ce am atras in viata noastra ca si efecte ale unor cauze.
Fiecare dorinta trebuie analizata foarte bine.....
"Spune-mi ce-i in spatele visului
Ce te mobilizeaza in fata abisului
Ce trebuie sacrificat si de cate ori
Sa poti sa zbori si sa te ridici spre nori"
https://www.youtube.com/watch?v=3fy2xtXSHw0

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  georgiana_coryna Lun Feb 28, 2011 3:09 am

Cu toate ca ne-am abatut foarte mult de la subiect.....
Supraoamenii, Marile Spirite, Marii Iluminaţi ai omenirii, sunt mari Forţe Creatoare, care au venit pe Terra cu misiunea de răspândi oamenilor Adevărul, în decursul istoriei umanităţii. Ei nu au coborât în acest plan să înveţe ceva, ci să sădească germenii unei învăţături spirituale.

Adevarul.....
".....toate adevarurile nu sunt decat semiadevaruri; toate paradoxurile pot fi conciliate"
Consider ca toti avem ceva de invatat. De la cel mai mare filozof pana la cel mai putin evoluat din punct de vedere moral, om. Cine considera ca nu mai are nimic de invatat, ca le stie pe toate e prins intr-o mare capcana a propriilor iluzii.
In general marii filozofi, artisti etc au fost recunoscuti dupa moarte. In timpul vietii ei nici nu au gandit sau sperat vreo'data ca vor ajunge atat de renumiti. Au fost si care au considerat ca sunt mari iluminati si au fost internati la spitalul 9. Smile

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Admin Lun Feb 28, 2011 6:09 pm

Ce mai rezultă, important pentru tine, din teoria expusă : dacă îţi concentrezi atenţia zilnic, cât mai des, asupra indicaţiilor referitoare la modalităţile şi tehnicile de a gândi pozitiv, tu, într-adevăr, vei ajunge să gândeşti pozitiv, şi efectele se vor manifesta, în curând, în viaţa ta de zi cu zi !
Exemplu : intrând zilnic pe acest forum, şi citind indicaţiile referitoare la modul de agândi pozitiv, cât şi subiecte care simţi că îţi transmit forţă, încredere, optimism, atât atitudinea ta, cât şi comportamentul tău, se vor transforma, cu timpul, în mod vizibil. Cu cât mai des, cu cât mai multă trăire afectivă pozitivă, cu atât mai repede !
Sunt puţine locuri, locaţii, spaţii reale sau virtuale, în lumea asta, unde poţi simţi cum te încarci efectiv cu Cunoaştere, Înţelegere, Linişte, Pace sufletească, Echilibru,Armonie, ...cu energie pozitivă.
Ai un instrument de care te poţi folosi. Tu decizi dacă vrei să o faci sau nu.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Admin Lun Feb 28, 2011 8:00 pm

Georgiana afirma faptul că, conform Legii Atracţiei, oamenii din categoriile 1 şi 3 nu au ce căuta aici, căci 1 nu pricep nimic, şi 3 nu au ce să mai asimileze de aici, fiind la un nivel de înţelegere superior. Nu este chiar... aşa...
Cel ce caută mereu să controleze total, să absolutizeze totul, nu poate înţelege, pentru că nu permite viziunii holistice să se manifeste în imaginaţia sa. Nu trebuie să încerci să îţi controlezi viziunile, ci să le laşi să se manifeste în mod liber în mintea ta !
Adevărata Înţelegere presupune Cea Mai Mare Deschidere Posibilă a Minţii, fără nici o îngrădire, fără limite, renunţând la Tendinţa Nevrotică de a Controla Totul !
Doar pentru extremiştii extremelor ar putea fi acceptat ca Regulă sau Principiu ideea lui Georgiana. Ei, însă, sunt foarte puţini, ei constituie Excepţia. Împărţind categoria 1 în 4 subcategorii, sfertul inferior se încadrează la excepţii. Un sfert din mai puţin de un sfert din întreg, căci categoria 1 reprezintă cel mult o treime din categoria 2. Matematic, deci, ar fi sub 5 %. Adică : aproximativ 5 % din populaţie nu vor intra, în mod sigur, pe acest forum, (sau unul foarte asemănător) , niciodată,căci nu îi poate atrage absolut nimic aici, datorită incapacităţii lor de a putea înţelege ideile subiectelor dezbătute.
Restul, chiar dacă unii pot să înţeleagă foarte puţin, alţii puţin, alţii puţin mai mult decât puţin, etc., vor fi atraşi, în mod "accidental" şi "ocazional", din N motive :
1. Datorită faptului că vor să se îmbogăţească, să facă avere, şi au auzit că nişte "Superdeştepţi" îi învaţă pe alţii cum să obţină ceea ce îşi doresc Smile
2. Din cauză că vor să înveţe şmecherii noi şi tari, şi caută să prindă nişte idei de la Superdeştepţii care filozofează pe teme de manipulare, persuasiune, sugestie, etc.
3. Din dorinţa de a şmecheri, de a se distra, de a se amuza pe seama unor deştepţi naivi care umblă cu capul în nori.
4. Pentru cei de la graniţa categoriilor 1 cu 2, apare chiar o intenţie pozitivă de informare, de dobândire a unor informaţii despre spiritualitate, din curiozitate, anumite interese personale, etc. Aceştia încep să înţeleagă câte ceva, chiar dacă nu au, încă, nici o viziune de ansamblu.
5. Aşa-i că mai poţi găsi şi tu câteva motive ?!
Să nu uităm că cei din categoria 1 nu sunt proşti în sensul de nebuni, incapabili de a formula judecăţi şi raţionamente coerente, ci ignoranţi. Ei nu sunt inteligenţi, dar sunt deştepţi, în sensul că le merge mintea, dar cam totul se reduce la interesele lor personale, la ideea de adaptare şi supravieţuire, într-un mediu ostil : cel terestru. Cea mai bună armă de apărare este atacul, afirmă ei, şi chiar cred că ei trebuie să se folosească de tot felul de ...arme, pentru a supravieţui. Ei au venit aici din lumi mai inferioare, mai sălbatice, mai animalice, unde instinctul de conservare şi conformaţia trupului fiinţelor în care au fost încorporaţi, dictau un anumit mod de viaţă, mai primitiv. Ei constituiau o clasă de fiinţe superioare, într-o astfel de lume barbară.
Despre cei din categoria 3-a : trebuie înţeles clar faptul că ei nu sunt oameni perfecţi, fiinţe perfecte, aşa cum Georgiana a avut, din nou, tendinţa de a absolutiza. Ei mai au multe de învăţat, sunt departe de perfecţiune, dar pentru stadiul de dezvoltare a umanităţii terestre, ei sunt fiinţele cele mai de sus, care ne părăsesc, una după alta, ridicându-se în alte planuri. Ei sunt, aşadar, cei mai atraşi de subiectele pe teme spirituale, şi simt chiar bucurie şi entuziasm în locurile în care găsesc astfel de preocupări reale, sincere. Ei au tendinţa de a sprijini, în mod permanent, înclinaţiile oamenilor spre Ştiinţa Spirituală, oricât ar fi aceste tendinţe de slabe, de ocazionale, etc. De asemenea, aceste subiecte le produc revelaţii interioare, trăiri interioare, căci Spiritualitatea însăşi înseamnă trăire sufletească !
Categoria 4 -a, Spiritele Superioare : ele duc o activitate de coordonare, la un nivel mai înalt. Acolo unde se manifestă schimbări şi transformări importante, pozitive, ce susţin evoluţia omenirii, acolo se manifestă Voinţa lor. Prin invocarea lor, în mod conştient, Superiorii sprijină demersurile pozitive ale celor ce îi invocă.
Influenţa pe care o simţi aici, nu-i întâmplătoare, şi nici ocazională. Poate nu ai conştientizat, încă, asta...
Noi nu suntem ... singuri !
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Legea Atracţiei (Determinării) Empty Re: Legea Atracţiei (Determinării)

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum