UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
  Căutare
   
   

  Rezultate pe:
   


  Rechercher Cautare avansata

  Ultimele subiecte
  » FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
  Stăpânul Rezonanţelor EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

  » Materiale audio-video personale
  Stăpânul Rezonanţelor EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

  » casa veche
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

  » an overview on laughter yoga
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

  » BLOGUL MEU
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

  » Noua Medicină Germană (Germanică)
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

  » Ho'oponopopo
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

  » Huna
  Stăpânul Rezonanţelor EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

  » Magnetoterapia
  Stăpânul Rezonanţelor EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

  Navigare
   Portal
   Index
   Membri
   Profil
   FAQ
   Cautare
  Parteneri
  forum gratuit


  Stăpânul Rezonanţelor

  In jos

  Stăpânul Rezonanţelor Empty Stăpânul Rezonanţelor

  Mesaj  Admin Sam Mai 26, 2012 12:02 am

  Stăpânul Rezonanţei stăpâneşte arta de a pune în rezonanţă, a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie, două sisteme, situate în Planuri de Manifestare diferite.
  1. Tot ceea ce există şi este în permanentă transformare, în planul manifestării, reprezintă efectul unor procese de rezonanţă, care se desfăşoară continuu. Toţi oamenii folosesc inconştient procesul rezonanţei, zi de zi, clipă de clipă, prin tot ce gândesc, însă nu conştientizează fenomenul, determinismul cauzal, legătura puternică şi complexă dintre gândurile şi experienţele lor de viaţă.
  2. Punerea în rezonanţă nu presupune un transfer important de energie, ci o structurare mentală informaţională proiectată în Planul Mental, care va influenţa Planul Cauzal, şi Planul Fizic. Sistemul din planul fizic asupra căruia acţionezi mental, se acordează pe frecvenţa fenomenului pe care vrei să-l manifestezi.
  Sinele manifestat în fiecare om este omniprezent, omnipotent, omniscient, şi răspunde la fiecare cerere şi la fiecare întrebare pe care mintea ta le formulează ! Blocajele şi limitările în obţinerea unor rezultate apar din cauza fluxului mental continuu care propagă informaţii neconcludente, imprecise, neclare, contradictorii !
  3. Orice proces de rezonanţă se realizează începând de la o conştientizare. A conştientiza presupune o racordare la substratul cel mai profund al fiinţei, care ordonează şi armonizează totul, la scânteia divină existentă în fiecare fiinţă. Conştientizarea te face să înţelegi că acţiunea pe care vrei să o efectuezi este sau nu este ecologică (armonioasă pentru tine, ceilalţi şi mediu).
  Dincolo de nivelul fizic, de corpul tău fizic, există ceva imperceptibil conştiinţei obişnuite, care primeşte informaţii senzoriale prin simţurile corporale fizice, guvernând ceea ce se petrece cu corporalitatea în plan fizic, în vederea adaptării, supravieţuirii şi evoluţiei. Termenul de „Sine” este utilizat în textele tradiţionale spirituale, în legătură cu substratul omniprezent, omnipotent, omniscient al fiinţei.
  4. Cauza blocării procesului de rezonanţă o constituie în principal semnalele mixte, incongruente, neclare, imprecise, contradictorii, proiectate în mediul Planului Mental. De fiecare dată când ai dificultăţi în a obţine un rezultat dorit, un succes, sau obţii ceva nedorit, cauza rezidă în semnalele mixate trimise subconştientului. Dacă îţi doreşti bani, dar în acelaşi timp găzduieşti (accepţi) în mediul tău mental gândul că banii nu aduc fericirea (ci nefericirea), tu te vei simţi nefericit mereu când vei primi bani, ceea ce va cauza faptul de a primi foarte rar bani, şi o stare financiară deplorabilă. Dacă vei corecta informaţia, acceptând şi enunţând o afirmaţie pozitivă, de genul : "Îmi doresc acum şi tot timpul bani, căci îmi sunt de folos şi trebuinţă, şi îmi aduc multe şi variate bucurii, mie şi celor din jurul meu", situaţia se va îmbunătăţi radical. Când există în mintea ta o urmă de îndoială şi negativism, aceasta va submina optimismul, va trezi pesimismul, şi va bloca realizarea procesului de rezonanţă în direcţia voită, putând provoca una într-o direcţie nevrută şi nebănuită, surprinzătoare. În direcţia îndoielii, a temerilor şi fricilor proprii, întreţinute prin acceptarea lor în mintea ta, ca fiind ceva "posibil", "probabil", etc.
  5. Realizează o legătură (conexiune) prin care mintea ta să fie permanent alimentată de gândul care trebuie să producă rezonanţa, printr-un reflex condiţionat, fără a trebui să fii permanent focalizat conştient asupra lui, să-l tot readuci din memorie. Foloseşte un obiect pe care îl ai în permanenţă asupra ta, pe care îl "încarci" cu informaţia (afirmaţia) pozitivă. Cum ? Ţinându-l în mână şi uitându-te la el de fiecare dată (măcar 1 dată pe zi) când repeţi în mod conştient şi atent afirmaţia. Stabilirea şi întărirea "acordului" ,în timp, a ideii (gândului / dorinţei) cu obiectul, creează un reflex condiţionat, o "sinapsă externă", care va reactualiza gândul, menţinând în subconştient ideea pe care vrei să o manifestezi în plan material, de fiecare dată când vei privi obiectul "încărcat". Este un simplu Reflex Condiţionat (RC) care nu are nimic magic şi miraculos, deşi rezultatele pot să pară astfel unor ignoranţi... Conjuncturile care se vor manifesta ulterior în viaţa ta, te vor ajuta să înţelegi engramele care te blocau, iar forma-gând mentalizată se va manifesta prin experienţele de viaţă rezultate (trezite / activate) de fenomenul rezonanţei...
  Admin
  Admin
  Admin
  Admin

  Sex : masculin Mesaje : 1362
  Puncte : 2934
  Reputatie : 40
  Data de inscriere : 21/05/2010
  Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
  Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

  http://loveblog4all.blogspot.ro/

  Sus In jos

  Sus

  - Subiecte similare

   
  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum