UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi

In jos

Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi Empty Acte magice şi vrăjitoreşti săvârşite de credincioşi

Mesaj  Admin Lun Dec 05, 2011 9:23 pm

Dacă ai citit înainte, cele scrise la capitolul de magie, vrăjitorie şi ocultism, poate vei înţelege faptul că toţi credincioşii şi toţi preoţii participă în comuniune la ritualurile magice efectuate în biserici, săptămânal. Ritualul slujbei religioase este un ritual magic. Toate slujbele religioase conţin în ele elemente magice şi vrăjitoreşti, începând cu folosinţa lumânărilor, tămâierea, şi terminând cu evocarea spiritelor sfinţilor şi altor entităţi ocrotitoare, evocarea spiritelor (duhurilor) celor morţi în slujbe de pomenire, etc. Releţia ta şi a oricărui om cu Divinitatea, Sfântul Duh, Spiritus Sanctus, cât şi cu spiritele (duhurile) sfinţilor şi nesfinţilor oameni decedaţi, este o relaţie magică ! Doar necunoscătorii ignoranţi şi extremiştii fanatici blocaţi în convingerile lor puerile, nu pot înţelege şi accepta această realitate... Nu te lăsa amăgit, prostit şi speriat, de vorbele unor falşi credincioşi, care vor cu tot dinadinsul să te menţină în necunoaştere, ignoranţă, şi să te manipuleze prin teamă şi frică.
Ţine bine minte : Oricine încearcă să îţi impună limite, graniţe, şi bariere ale credinţei, inoculându-ţi teama de a a-ţi folosi libertatea gândirii şi liberul arbitru, incercand sa te forteze sa faci ceva impotriva vointei tale proprii, acela nu îţi este prieten, si nu urmeaza Calea Pacii si a Iubirii, indiferent de funcţia pe care o are, şi haina pe care o poartă ! Prietene ...ştii de de...? Wink Totul se bazează pe interes, aici, în această lume... Smile
Magia si vrajitoria nu sunt lucruri negative si malefice in sine, caci daca ar fi, toate religiile ar putea fi etichetate ca avand o natura negativa, malefica ! Doar intentia in care sunt folosite, poate fi clasificata ca fiind pozitiva sau negativa, benefica sau malefica ! Ele sunt doar mijloace, instrumente, la fel ca si focul, de exemplu. Cu ajutorul focului iti poti prepara mancarea, sau poti distruge casa altcuiva. Totul depinde de intentia ta.
Din timpuri stravechi, biserica a a condamnat orice practici magice si vrajitoresti. Prin aceasta, insa, ea de fapt se autocondamna pe sine insasi ! Practicile magice si vrajitoresti au fost si vor face intotdeauna parte din viata omului, din experienta si sentimentul religios. Toate religiile vorbesc oamenilor despre "cele nevazute" si despre ierarhia entitatilor spirituale. Relatia omului cu cele nevazute, este, prin definitie, o relatie magica. Slujbele prin care se invoca protectia Divinitatii, a entitatilor ierarhiei, a spiritelor sfintilor decedati, etc., reprezinta practici vrajitoresti.
Majoritatea oamenilor, din cauza fricii inoculate, se tem si cand doar aud cuvantul "spiritism". Dar cum ai defini relatia ta de comunicare cu ingerii tai pazitori, veghetori, cu arhanghelii, daca nu o relatie spirituala, de la spirit la spirit ? Totul este Spirit, Universul este Mental... Cat timp te lasi influentat, manipulat, prin teama si frica, atat timp nu vei cunoaste "cele nevazute", si nici nu vei putea avea vreo relatie normala cu ingerii, din cauza fricii de contacta vreun demon, drac, diavol... Smile Esti intr-un cerc vicios, caci spiritele mai involuate, pe care biserica le asimileaza dracilor, diavolilor, demonilor, se hranesc efectiv cu frica ta, si cauta sa intretina in tine frica. Doar cand vei scapa de teama si frica, vei putea avea o relatie spirituala normala, cu Divinitatea, entitatile Ierarhiei, si cu ...ceilalti oameni, spirite intrupate in corpuri umane, pe pamant...
Adopta Calea de Mijloc. Recunoaste Extremismul si Fanatismul, in toate formele lor de existenta, si evita teoriile si sustinatorii lor. Natura umana a cedat intotdeauna in fata tentatiei de a folosi puterea !intotdeauna ! Nici un om nu a fost, si nu va fi perfect, caci natura umana este prin ea insasi imperfacta. Din punctul de vedere omenesc, doar Divinitatea este Perfecta. Din aceasta cauza, nu trebuie sa blamezi si sa condamni pe nimeni pentru greselile sale, caci acestea sunt inevitabile. trebuie sa inveti, insa, sa le intelegi, si sa le prevezi, pentru a te putea feri de raul si suferinta izvorata din greseala. Cine nu a gresit niciodata ? Cine nu va gresi niciodata ? Nimeni...
...Sfântul Apostol Pavel, întâlnind un vrăjitor pe nume Elimas, în Salamina, care încerca să stea în calea propovăduirii Evangheliei lui Dumnezeu, a privit ţintă la el şi a zis : "O, tu cel plin de toată viclenia şi de toată înşelăciunea, fiule al diavolului, vrăjmaşule a toată dreptatea, nu vei înceta de a strâmba căile Domnului cele drepte ?
Şi acum, iată mâna Domnului este asupra ta şi vei fi orb, nevăzând soarele până la o vreme. Şi îndată a căzut peste el pâclă şi întuneric şi, dibuind împrejur, căuta cine să-l ducă de mână. Atunci proconsulul, văzând ce s-a făcut, a crezut, mirându-se foarte de învăţătura Domnului."
Magie contra magie... o scenă demnă de desenele animate contemporane, cu etalări de puteri paranormale... Cel mai tare câştigă, conform legii ...junglei... Cel mai slab... suferă...
Învăţătura iubirii predică alte căi demne de urmat... nu-i aşa ? ... aşa o fi ...? Sad

Din învăţătura lui Pavel, apostol al lui Isus Cristos, către Timotei :
Timotei 1.18 "Porunca pe care ţi-o dau, fiule Timotei, după prorociile făcute mai
înainte despre tine, este ca, prin ele, să te lupţi lupta cea bună
19 şi să păstrezi credinţa şi un cuget curat, pe care unii l-au pierdut, şi au căzut din credinţă.
20 Din numărul lor sunt Imeneu şi Alexandru, pe care i-am dat pe mâna Satanei, ca să se înveţe să nu hulească."
...Am stat şi am meditat asupra învăţăturii pline de iubire, pe care Imeneu şi Alexandru au primit-o, cu siguranţă, de la ... Satana, căruia Pavel îi livra ...suflete omeneşti... Invatatura pacii si iubirii, se transmite oare prin ... porunci ...?


Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum