UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Înger Păzitor, sau Demon Malefic ?

In jos

Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? Empty Înger Păzitor, sau Demon Malefic ?

Mesaj  Admin Sam Feb 12, 2011 4:40 pm

Pentru omul ce face efortul de a-şi depăşi condiţia umană, de la Înger Păzitor, până la Demon Malefic, este... un mic pas !
Exemplific cu un studiu de caz care apare frecvent în relaţiile interumane : tu ţii la cineva, şi începi să te agiţi pentru a-l ajuta să-şi rezolve o problemă, o situaţie în care se complace, un viciu, sau ceva asemănător. El pare să nu conştientizeze problema, şi nu-ţi cere ajutorul, bineînţeles, pentru că în mintea lui,ea nu prea există. Tu te vezi oarecum nevoit să iei măsuri. De ce ? Pentru că tu percepi faptul că se degradează, se autodistruge. Şi tu ţii la el/ea. Şi te agiţi să-l determini să revină pe calea cea bună. Aceasta este situaţia generală, punctul de plecare.
Cel ce nu crede în Justeţea şi Înţelepciunea Divină, nu are Credinţă ! Are doar Convingeri. Personale.
Tu crezi că el greşeşte, şi că suferă, sau că va avea de suferit. Asta percepi tu. Tu crezi că tu ştii ce este mai bine pentru el. Tu crezi că el nu-şi dă seama ce face. Tu crezi că el trebuie să se îndrepte. Tu crezi că el judecă strâmb. Tu crezi că tu îl poţi îndrepta ! Tu crezi că ai datoria şi responsabilitatea de a-l Ajuta... Tu Crezi. Tu eşti convins...
Faptul că vrei să-l Ajuţi, este... problema... ta ! Creată de tine. Nu el ţi-a creat-o ! El nu ţi-a cerut nimic. Tu crezi că el are o problemă. Ea există în mintea ta ! În a lui, nu. Tu vezi o problemă la el. Tu vezi problema lui. Tu îl crezi Slab, Neajutorat. Tu te percepi puternic, mai puternic decât el, în stare să-l ajuţi. Asta este Percepţia Ta despre el !
Văzându-l slab, în mintea ta, gândind despre el că este slab şi neajutorat, tu de fapt întreţii şi amplifici, în mod inconştient, decăderea lui continuă, ca şi cum i-ai lua din putere, de câte ori gândeşti despre el că este slab ! Faptul că eşti implicat afectiv, sufleteşte, amplifică gândul tău, bine direcţionat şi focalizat, îl atinge, îl loveşte, de fiecare dată !
Ce percepe el ? Gândul tău, ca o sugestie interioară, primită telepatic : "-Eşti slab, eşti neajutorat, cineva trebuie să te ajute. Nu te poţi descurca singur, etc, etc"
Înţelegi ? El "simte" ideea, telepatic, şi în plus, şi starea ta de agitaţie, dar nu poate conştientiza de unde provine ea, şi de aceea o percepe ca fiind interioară, a lui, şi asta îl agită, de câte ori tu... "îţi faci griji" pentru el !
Tu, practic fără să îţi dai seama, îi iei din forţa şi puterea sa ! Tu îl faci pe el slab, tot mai slab, din ce în ce mai slab, mai neajutorat, gândind în mod repetat şi constant despre el că este slab, crezând cu putere şi convingere că el este slab şi neajutorat !
Tu crezi că el nu ştie ce face, şi acest gând, această idee, îi produce o confuzie tot mai mare, mai accentuată, mai profundă !
Acesta este un raţionament logic. Dacă tu cunoşti şi înţelegi teoria fenomenului telepatic, a posibilităţii comunicării între Spirite, prin puterea şi energia câmpului şi undelor mentale, atunci cred că ai înţeles ceea ce am încercat să explic, pe scurt. Dacă nu, merită să reciteşti aceste rânduri, după ce mai citeşti câte ceva despre telepatie.
Nu trebuie să te simţi în vreun fel vinovat, pentru influenţele transmise până acum, ci merită să te simţi bucuros că ai acum oportunitatea de a opri aceste influenţe ! Eu mă bucur de bucuria ta, dacă te vei bucura Smile
Şi, acum, dacă am lămurit faptul că ce a fost a fost, şi nu va mai fi, să mai facem o încercare, de a explica şi înţelege cum se poate proceda, în mod pozitiv, în acest caz. Deci, dacă într-un anumit fel nu a fost bine, poate că ar fi bine... Invers ! Adică cum : nu îl mai faci să-şi piardă din putere, ci... îi dai putere ! O idee bună, nu ? Mie mi se pare de-a dreptul minunată, admirabilă, magică, miraculoasă, etc.
Ce poate fi mai frumos şi mai înălţător, decât să vezi cum un om care nu ţi-e indiferent, faţă de care ai anumite sentimente, înfloreşte ca o plantă care primeşte apa şi lumină, după o perioadă secetoasă şi întunecată, care îi producea, ofilirea ?!
Ideea este,deci, de a-i transmite energie, forţă, putere, pentru a-şi putea rezolva SINGUR orice problemă ar putea avea !
El trebuie să-şi rezolve singur problemele, pentru ca întreg meritul să fie al lui. Tu nu trebuie să îl influenţezi, în deciziile sale, nu trebuie să-l forţezi, să-l direcţionez, nu trebuie să-i influenţezi Liberul Arbitru, capcitatea de a hotărâ şi decide singur ce alege să facă cu viaţa lui.
El nu este slab, el nu este neajutorat, nu este incapabil, nu este confuz, etc. ! Renunţă la abordarea negativistă, prin care îi urâţeşti imaginea, în mintea ta ! Descoperă frumuseţea lui, observ-o, admir-o, concentrează-te asupra ei ! Tu ştii, în sufletul tău, că el poate sâ-şi depăşească problemele sale, nu-i aşa ? De fapt, eşti convins de asta. Dacă nu ai fi convins, nu te-ai mai agita deloc să faci ceva pentru el. Această convingere cu caracter pozitiv trebuie să fie baza demersului tău ! Aceasta este Ideea- Forţă : "- Eu ştiu că tu ai înţelepciunea, energia, forţa, puterea, capacitatea, de a trece peste orice problemă, cu bine ! Eu am Încredere în tine că vei reuşi. Eu ştiu asta, eu cred asta, şi asta vreau să îţi transmit ! Eu cred în tine, în faptul că tu poţi să iei decizii bune ! " Asta trebuie
să-i transmiţi : Idei- Forţă ! Încredere, îmbărbătare, siguranţă, optimism, certitudine, claritate, bună-dispoziţie, etc., etc. Gânduri pozitive, idei pozitive = sugestii pozitive !
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Înger Păzitor, sau Demon Malefic ? Empty Re: Înger Păzitor, sau Demon Malefic ?

Mesaj  Admin Sam Feb 12, 2011 5:11 pm

Imaginează -ţi-l, în gând, ca fiind bine, sănătos, vesel, plin de energie, plin de viaţă ! El va primi, telepatic, aceste gânduri, aceste idei, de fiecare dată când le vei emite. Nu va şti de unde a luat naştere această stare în mintea şi sufletul lui. Nici nu va crede, poate, dacă îi vei spune. Dar nici nu are rost să îi spui. El va simţi, în sufletul său, influenţa ta binefecătoare, de câte ori se va gândi la tine, de câte ori te va vedea, de câte ori vă veţi
întâlni.
Este un lucru minunat, să poţi să nu te mai agiţi, să te linişteşti, şi să transmiţi liniştea sufletească, altuia, altora... Nu-i aşa ?
Între Ajutor şi Sprijin (Susţinere), este o diferenţă.
Un Înger Păzitor nu este un Gardian, nici un Judecător, sau un Executor. El veghează, atenţionează, şi sprijină demersurile pozitive. Din momentul în care simţi că ţi se pun limite şi bariere, că eşti împins de la spate, că eşti forţat cu ceva, înseamnă că a cedat locul, deoarece nu i-ai acordat nici o atenţie, nici o importanţă.
Cei ce nu învaţă din bunăvoinţă, din dorinţa de a trăi mai bine, de a se putea bucura mai mult în viaţă, vor învăţa din necesitatea de a-şi rezolva problemele, de a scăpa de suferinţă.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum