UNIVERSUL SPIRITUAL

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Subiecte similare
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
    » FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
    Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
     Portal
     Index
     Membri
     FAQ
     Cautare
    Parteneri
    forum gratuit

Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată

In jos

Aş vrea să mă transform în :

1. Frumoasă şi Bestie

2. Nemuritoru'

3. Albă ca Cenuşerăreasa

4. Zâna Cea mai Bună

5. Făt- Frumos şi Ileana C.

6. Zmeu' cu 7 capete pitici

8. Omu' Invizibil

9. Omu' Păianjen

10. Alice în Ţara Minunilor

Vezi rezultatele

Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată Empty Magia Cuvintelor = ...Vrăjeală curată

Mesaj  Admin Mier Feb 09, 2011 2:19 pm

La început, site-u' era pustiu şi gol. Şi-am zis : "-Să fac un Univers Spiritual !" Şi am făcut un Proiect, de Forum. După Mintea mea l-am făcut. Un pic strâmb. Da' am văzut că era bun. De ceva. Şi-o fost prima zi. Şi-am luat o pauză...
    La momentul temporal zero la care am decis să pun stânca de temelie a acestui forum, am început prin a-i săpa groapa. Cu mare atenţie, să nu cad în ea. Şi i-am săpat o groapă, lungă şi lată, şi destul de adâncă, ca să ajungă,pân-am auzit în ea vibrând, ecoul eforturilor mele, din adâncul pământului reverberând, spre stele.
    Era noapte, şi întuneric, căci îmi place să lucrez la lumina difuză a idealurilor umanitare, ce izvorăşte din adevărul ascuns oamenilor, şi mai puţin la cea a ultraviolentelor diurne.
    Şi, după cum scriam, un Bun Constructor Creator de aşezăminte spirituale, începe întotdeauna, înainte de a înălţa la cer o construcţie, prin a-i săpa groapa, ce-i va servi drept... Fundaţie ! Căci ceea ce omul vrea să înalţe de pe Pământ la ceru-nstelat şi Astralu' Superior, trebuie să aibă o bază solidă, şi să fie bine ancorat, în... pământul natal. Ceea ce nu-i bine-ngropat în pământ, e uşor de dus de vântu' schimbării, şi de dărâmat de teroriştii sinucigaşi zburători.
    Şi-odată ce groapa-m terminat-o de săpat, m-am apucat de... astupat. Şi-am turnat în ea, una-ntr-una, compoziţia unui Cuprins... beton ! Şi-am tot turnat, până s-o astupat, şi a-nceput să dea şi pe dinafară, de dinăuntru. Şi atunci m-am oprit. Şi am făcut o pauză. Să se uşte. Şi-am zis : "-Beton !". Şi-o fost beton ! Şi-am văzut că Cuprinsu' era bun !
    În a şasea zi am creat un Moderator, să stăpânească Universu' Spiritual. El se cheamă Coryna. Că-i femeie. De treabă. Şi merită să aibă un Univers în Stăpânire. Şi-am mai luat o pauză. Pân-or început să vină vizitatorii şi utilizatorii. Din Universuri paralele. Şi nu s-or înmulţit rapid, că părerile-s împărţite.
    Şi uitându-mă mai bine la ce am creat, mi-am zis : "-No' amu' ai făcut-o !" Ocultism, Magie, Vrăjitorie. De mic copil am fost fascinat de Geneză, şi mereu mi-am dorit să am şi eu pălăria mea ţuguiată, o manta, şi-o baghetă magică. Şi adidaşi Puma. Să pot zbura ca gându'. Şi eram mic, da' aveam gânduri multe, şi mari. Visam să am un Univers al meu, pe care să îl administrez după cum vrea muşchii mei.
    Acum, visu' meu s-o implinit ! Mulţumesc Divinului, lu' mama, lu' tata, şi la toţi educatorii mei de la creşă, până la universitate, şi nu numa', văzuţi şi nevăzuţi.
    Ţin ca pe această Cale să îţi mulţumesc şi ţie, pentru că ai avut curajul îndrăznelii de a citi până aici gândurile mele de pace şi prietenie armonioasă, pe care sunt sigur că le vei transmite mai departe, foarte departe, acolo unde mintea omului nici n-o pus încă picioru'...
    Îţi mulţumesc ! Fii binecuvântat ! Să trăieşti bine ! Ai pătruns într-un Univers magic ! Visul meu s-o împlinit ! Mi-am luat pălărie ! Şi pelerină, şi baghetă ! Aşa că, ai grijă pe ce calci, şi nu fă mizerie ! Abracadabra ! Şi nu lua toate merele din pomu' Cunoaşterii. Mai lasă şi la alţii. Din ăla al vieţii cred că s-or epuizat. Mulţi or tăbărât la Pomu' Vieţii. Puţini la...Pomu' Cunoaşterii... Smile
    Să ai o zi şi-o viaţă bună şi frumoasă ! Ca tine ! Wink
    Hocuspocuspreparatus !
    Admin
    Admin
    Admin
    Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
    Puncte : 2934
    Reputatie : 40
    Data de inscriere : 21/05/2010
    Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
    Stare de spirit Stare de spirit : nirvana