UNIVERSUL SPIRITUAL


Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

UNIVERSUL SPIRITUAL
UNIVERSUL SPIRITUAL
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Telepatia EmptySam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Telepatia EmptySam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Telepatia EmptyLun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Telepatia EmptyLun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Telepatia EmptyJoi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Telepatia EmptyJoi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Telepatia EmptyMier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Telepatia EmptyMier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

» Magnetoterapia
Telepatia EmptySam Iul 20, 2013 7:13 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Telepatia

3 participanți

In jos

Telepatia Empty Telepatia

Mesaj  georgiana_coryna Joi Aug 12, 2010 12:02 am

Am avut o experienta tare ciudata. Smile
Am fost la petrecere. Eu nu m-am atins de alcool. Ceilalti, majoritatea da.
La un moment dat aveam niste simtome ciudate - starea mea de spirit se schimbase, dansam, radeam -cam prea mult Smile)...
Telepatie??

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Telepatia Empty Telepatie

Mesaj  Admin Joi Aug 26, 2010 1:50 pm

Daca a fost telepatie,atunci trebuie ca in anturaj sa fi existat unul sau mai multi oameni cu care sa fi avut o anumita afinitate, simpatie, cu care sa se fi putut produce fenomenul de rezonanta de stare,adica o empatie.
Factor favorizant poate sa fi fost si sugestia sau autosugestia legata de incadrarea intr-o anumita stare de spirit mai euforica, care sa corespunda cu starea de spirit generala.
Orice si oricum s-ar fi declansat, la baza se afla un fenomen de rezonanta, adica o punere la unison a unor vibratii, mentale - sufletesti, sau sufletesti - sufletesti.
Conform legii atractiei, daca te gandesti insistent la un anumit lucru, il vei atrage in viata ta, ca manifestare, ca materializare - in cazul de fata fiind ceva foarte apropiat de ceea ce unii numesc autosugestie.
Daca tu "te-ai montat" singura, sau te-ai "simtit montata", asta doar tu poti sa stii si sa ne relatezi, si asta ar lamuri mai mult daca a fost sau nu telepatie.
In general, oricum ,exista mai multi factori cauzali la baza, din care unii sunt favorizanti, altii declansatori, unii sunt inhibatori, altii catalizatori, etc
Ceea ce tu ai gandit si simtit efectiv, este greu de intuit de altii,oricat de bine te-ar cunoaste.
Raspunsul doar tu poti sa ti-l dai, dupa o analiza riguroasa scratch
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  georgiana_coryna Vin Aug 27, 2010 11:38 pm

In anturaj era o verisoara la care eu tin foarte foarte mult. Era ziua ei si se simtea foarte bine. Cam asa am inceput sa ma simt si eu. Smile
Am simtit ca "am fost montata" mai mult. Autosugestie nu a fost sigur pentru ca eram foarte linistita. Smile

georgiana_coryna
Level 2
Level 2

Sex : feminin Leu Zodiac chinezesc : Tigru
Mesaje : 163
Puncte : 174
Reputatie : 3
Data de inscriere : 29/05/2010
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  yanneis Dum Oct 30, 2011 12:17 am

Va rog sa ma scuzati pentru deranj as avea si eu doua experiente paranormale de spus ce dupa parerea mea e legat si de telepatie(daca nu e asa va rog sa ma contraziceti).Ultima este foarte recenta stateam in pat si nu aveam somn eram in casa unor avocati si era cam 01:00 noaptea si dintr-o data m-am vazut pe mine stand pe tavan ca si cand ar fi fost o oglinda acolo dar nu era(cineva mi-a zis ca ar fi dedublare,oricum desi stiam ca fie e un spirit sau un demon(pentru ca aceasta simteam)aveam mare incredere in acea entitate...aceasta si-a pus mainile la gat eu am facut la fel si a inceput sa stranga ...la care i-am transmis telepatic ca nu are curaj sa stranga mai tare si m-a strans incat mai aveam putin si lesinam ori muream dar cand mai era putin pana acolo stransoarea si entitatea a disparut...nu stiu motivul si a doua experienta mi s-a intamplat cand ma duceam la job pur si simplu pe tot drumul am auzit o incantatie formata din mai multe limbi laolata si nu avea pe ce scrie si decat acel gand il aveam si pana la urma exasperat am luat telefonul am scris incantatia intr-un mesaj si cand am salvat mesajul incantatia nu s-a mai auzit in capul meu...

Cu respect,
Yanneis

yanneis
Level 0
Level 0

Sex : masculin Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/10/2011
Varsta : 36
Localizare : Craiova

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  Admin Dum Oct 30, 2011 6:51 pm

Yanneis, descrierile tale sunt prea sumare. Ai descris, însă, o experienţă vizuală, şi una auditivă, ceea ce demonstrează faptul că ai o "sensibilitate" atât vizuală cât şi auditivă.
Lucrurile stau cam aşa : toţi oamenii sunt telepaţi, unii mai "buni" decat alţii, în sensul că pot conştientiza mai bine, mai corect, mai exact, ceea ce recepţionează. Cu toţii suntem influenţaţi în permanenţă, în mod telepatic, lucru pe care l-am repetat şi îl repet, deoarece oamenii nu cred şi nu vor să înţeleaga şi să accepte acest lucru. Această idee îi cam sperie, şi preferă să nege din start această posibilitate, în loc să analizeze această ipoteză, dând mai multă atenţie gândurilor curente care le influenţează în mod clar viaţa. Cei care înţeleg ideea, şi o acceptă ca fiind posibilă, devenind mai atenţi la natura ideilor şi gândurilor care îi străbat încontinuu, reuşesc să îşi controleze, cu timpul, tot mai bine şi mai mult, viaţa gândurilor, şi viaţa sufletească-afectivă. Oricum am privi, analiza determinismului cauzal al gândurilor reprezintă un lucru pozitiv.
Spiritul, când este decorporat, în afara trupului, în timpul somnului, transei, comă,vede, aude şi simte lumea înconjurătoare prin intermediul corpului planetar, dar când revine în trup, nu mai poate vedea, simţi, auzi decât ceea ce permite trupul său, prin organele sale de simţ. Cauza acestei neputinţe este dată de prezenţa corpului vital (eteric), care este un corp semi-fluidic. El are funcţia de a întreţine viaţa, şi într-o perfectă stare trupul. Dar tocmai prezenţa acestui corp vital constituie un fel de paravan între trup şi spirit, o barieră în calea percepţiei suprasensibile. Corpul vital, aparţinând lumilor fizice, fiind semi-fluidic, nu permite ca impresiile spirituale din afară să ajungă la entitatea spirituală, ca spiritul să ia cunoştinţă de existenţa şi fenomenele lumii spirituale şi a entităţilor sale. De aceea oamenii nu percep nimic dincolo de lumea fizică, în mod normal.
Unii oameni au, totuşi, o conformaţie structurală mai specifică, care favorizează recepţionarea şi conştientizarea gândurilor emise de alţi oameni sau spirite neîncorporate în corpuri fizice. Această conformaţie poate îmbrăca mai multe forme, putând fi legată de particularităţi structurale ale corpului fizic, ale celui eteric (vital), de funcţionalitatea interfeţei corpului fizic cu cel sufletesc, a celui sufletesc cu spiritul, existând anumite "anomalii" care slăbesc legăturile existente între spirit şi corp, legăturile care leagă spiritul de planul material, prin simţurile corpului fizic.
Ceea ce vezi, auzi, sau percepi prin intermediul altui simţ, dar nu există obiectual material în realitatea fizică, este numit halucinaţie, iar distorsionarea perceptivă a lucrurilor care există în realitate, este numită iluzie. Tu ai descris fenomene de halucinaţie vizuală şi auditivă. Asta nu trebuie să te sperie, căci nu denotă neapărat prezenţa simptomelor unei dereglări psihice, funcţionale, sau prezenţa unei boli. Dar dacă tu nu poţi controla şi influenţa nicicum iniţierea, desfăşurarea, şi oprirea acestor fenomene halucinatorii, şi ele se intensifică, atunci trebuie să consulţi un specialist, căci există un dezechilibru iniţiat, care trebuie stopat, şi restabilită starea de echilibru şi armonie minte-suflet-corp.
După cum am spus, toţi suntem influentaţi telepatic, atât de oamenii din jurul nostru, cât şi de entităţi spirituale fără corp fizic, care însă emit şi recepţionează gânduri, având o viaţă spirituală. Prin asta mă refer la membrii Ierarhiei, de la Îngeri la Serafimi, la Spiritele umane destrupate (ale oamenilor decedaţi) care duc o viaţă în spirit până la o nouă reîncorporare, şi la alte feluri de entităţi spirituale. În toate religiile lumii se face referire la această influenţă, în Creştinism fiind cunoscută teza existenţei Ierarhiei, şi faptul că, categoria Îngerilor fiind cea mai apropiată de planul evolutiv al spiritelor umane, este cea mai legată de viaţa şi activitatea oamenilor, existând îngeri păzitori, veghetori, mesageri, vindecători, destrupători, etc.
Fiecare om are o soartă, un destin, iar entităţile Ierarhiei urmăresc călăuzirea fiecărui om spre împlinirea destinului său, acest fapt efectuându-se, în mare parte, prin ...telepatie ! Existenţa Liberului Arbitru trebuie privită prin această prismă a influenţei telepatice, cam în modul următor : există entităţi mai puţin evoluate, spirite decorporate, care, ca şi oamenii needucaţi şi necivilizaţi, tentează oamenii telepatic, inoculându-le tot felul de idei şi raţionamente a căror punere în practică conduc spre ceva neprevăzut, greşit, nefast, etc. Spiritele "rele" îşi bat joc astfel de oamenii care nu le pot vedea şi simţi prezenţa, amuzându-se mai mult sau mai puţin răutăcios de "păpuşile umane" pe care le trag astfel pe ...sfoară ! Dar fiecare om are şi îngerul său păzitor, care îi insuflă mereu idei şi raţionamente bune, corecte, pozitive ! Rămâne astfel la alegerea fiecăruia decizia pe care o va lua, de cine va asculta, cărui gând îi va da urmare, conform evoluţiei sale morale ! Reţine, deci, că, practic, Liberul tău arbitru, în esenţă, constă în simpla alegere de a urma un anumit gând ! Tu nu poţi face orice, ci doar ceea ce ...îţi trece prin minte că ai putea face !!! Acest lucru este deosebit de important de înţeles, căci meditând la acest aspect, vei observa rapid anumite consecinţe deosebite a căror existenţă îţi influenţează viaţa în mod permanent. De exemplu : lucrurile cărora nu le acorzi deloc atenţie, negândindu-te deloc la ele, nealegând să le pui în practică, nu se vor materializa în viaţa ta. Degeaba crezi tu că vrei un anumit lucru, dacă în realitate tu nu te gândeşti la el, nu-i acorzi atentie şi importanţă suficientă, nu faci alegeri şi nu iei decizii în acel sens, sau dacă în sufletul tău există temeri şi teamă legate de materializarea prezenţei în viaţa ta a acelui lucru. Pe tema asta am dezbătut mult, la alte capitole.
Ce este bine de ştiut : 1. marea majoritate a halucinaţiilor conţin o simbolistică variată în ele, similară simbolisticii elementelor prezente în visele din timpul somnului. Creierul nu lucrează haotic şi inutil în timpul somnului, la fel cum nici halucinaţiile nu sunt produse haotice şi inutile, fără rost şi scop în viaţa oamenilor. Principala cauză a prezenţei simbolurilor o reprezintă faptul că tot Universul este practic creat din Arhetipuri, simboluri foarte variate, cu valoare universală. Ţi le poţi imagina ca pe nişte reprezentări ale tuturor elementelor obiective ale Realităţii, emanate din fiinţa unor entităţi creatoare de forme-gând. Aceste arhetipuri, care conţin în ele anumite sensuri şi semnificaţii (informaţii) pot fi folosite ca elemente conceptuale ale exprimării unei anumite idei, sau a unei stări afective. Faptul că în vis sau revelaţia halucinatorie te vezi pe tine însuţi, are o anumită semnificaţie simbolică,
care trebuie interpretată în cadrul contextului în care a apărut. Aceste "proiecţii", însă, trebuie privite ca elementele unui limbaj de comunicare, ca o transmitere telepatică a unor mesaje, şi nu ca o prezenţă obiectivă a lucrurilor percepute ! Ţine minte : lucrurile nu sunt ceea ce par a fi ! Ceea ce percepi, chiar şi în starea în care acum citeşti, crezând că eşti treaz, poate fi definit, din anumite puncte de vedere, ca fiind real, dar din alte puncte de vedere, ca fiind ireal, imaginar, deoarece tot ce percepi este de fapt imaginar, imaginea reflectată prin intermediul simţurilor trupeşti, a unei realităţi care, de fapt, "arată" altfel decât aşa cum simţurile corporale ţi-o "prezintă" !
A începe să ai halucinaţii poate reprezenta atât iniţierea unui proces maladiv (a unei boli), cât şi iniţierea procesului de "trezire eliberatoare" a spiritului tău încorporat în materie, ca un prizonier al simţurilor trupeşti, încătuşat în materia corporală. Însă, în mod normal, doar prin urmarea unei metode şi a unor tehnici spirituale, vei putea să transformi asta în capacităţi, dobândind control asupra acestui proces de eliberare. Cei ce se sperie, cei ce sunt convinşi că nu pot controla procesul şi nici nu încearcă să o facă, devin în general victime ale spiritelor care se amuză pe seama lor în felurite moduri, cu atât mai mult cu cât nu au o moralitate bine dezvoltată, căzând uşor în plasa variatelor idei şi imagini ...tentante.
Cel mai bun sfat pe care îl pot da neiniţiatilor, este de a urmări cu foarte mare atenţie natura gândurilor, ideilor şi trăirilor afectiv-sufleteşti personale, pentru a realiza adevărata natură a lor, adică faptul că ele nu sunt creaţii... proprii si personale !!! În scurt timp vei putea conştientiza care sunt pozitive şi care sunt negative, cât şi faptul că ele provin din mai multe surse ! Realizând acest fapt, credinţa ta se va întări, vei putea controla mai bine, mai corect şi mai uşor deciziile şi alegerile care înainte erau puternic influenţate inconştient dinafară, şi, încet, încet, vei putea chiar iniţia o comunicare personală cu entitatea (entităţile) pozitive care au rolul de a te păzi, sprijini, ajuta, pe calea evoluţiei tale. Pe acestea le recunoşti prin faptul că gândurile emanate de la ele niciodată nu te imping şi nu te forţează să faci ceva, ceva sugerat cu tărie de ele ! Ele au rolul şi scopul de a te atenţiona, de a-ţi atrage atenţia asupra anumitor aspecte pe care tu nu le poţi sesiza, de a-ţi canaliza atenţia asupra adevărului, lăsându-ţi întreaga răspundere asupra propriilor decizii. Ele nu au voie să îţi impună voinţa lor, pentru a nu-ţi influenţa deciziile, dar trebuie să pună în aplicare totodată şi ceea ce trebuie să te determine să te îndrepte spre realizarea destinului tău. Lucrurile sunt în realitate foarte complicate, dar legile şi principiile sunt destul de simple. Prezentarea lor mai detaliată şi analiza lor, este efectuată în cadrul altor capitole şi subiecte. Citeşte cu atenţie subiectele prezentate la capitolul dedicat Iniţierii, dar şi la cel ce prezintă subiecte legate de ocultism, spiritism şi magie, fără a da atenţie prejudecăţilor care se vor ivi în mintea ta. Urmăreşte cu atenţie sursa gândurilor care întreţin în tine prejudecăţile şi convingerile confuzorii ! Cine vrea să îţi limiteze cunoaşterea, păstrându-te în ignoranţă, nu-ţi poate fi prieten ! A citi, pentru tine, trebuie să însemne "a constata, a gândi, a analiza, a concluziona". Nu este greşit să citeşti, nimic nu trebuie să îţi fie, în principiu, interzis, dacă ai o gândire normală, sănătoasă. Este, însă, greşit să te laşi influenţat de ceea ce ai citit în sensul de a prelua idei şi raţionamente de-a gata, fără să judeci tu însuţi asupra lor, fără să le analizezi.
Fenomenul telepatic este puternic legat de conceptul de "sugestie". Toate influenţele care vin pe cale telepatică acţionează prin intermediul procesului de sugestionare, transmiţând sugestii, mai mult sau mai puţin simbolice, vizuale, auditive, olfactive, gustative, tactile. Prin intermediul sensurilor şi semnificaţiilor imaginilor, şi al legăturilor asociative dintre ele, mai mult sau mai puţin simbolice, ţi se pot sugera idei, concepte, motivaţii, stări sufleteşti-afective, emotlţii, sentimente, reacţii, etc !
Pentru a analiza o experienţă telepatică, trebuie descrise foarte amanuntit toate condiţiile în care ea s-a desfăşurat ! Localizarea, poziţionarea, situaţia, data şi momentul exact al zilei, prezenţa altor persoane şi acţiunile lor, starea ta afectivă anterioară şi în timpul desfăşurării evenimentului, toate gândurile şi ideile care ţi-au traversat mintea, prezenţa oricărui lucru neobişnuit, etc. Iniţierea unei recepţionări conştiente telepatice, care are ca rezultat iniţierea unei halucinaţii, adică perceperea unor gânduri purtătoare de imagini, sunete, mirosuri, etc., poate fi influenţată puternic de locaţia respectivă, de prezenţa unui anumit om cu capacităţi deosebite, de o disfuncţionalitate organică, de o stare de oboseală şi somnolenţă deosebită, de un anumit proces fizic care s-a desfăşurat în acel timp şi spaţiu, de un şoc traumatic fizic sau psihic anterior, de ingerarea unor anumite substanţe, conţinute de anumiţi produşi alimentari, din anumite plante, etc. Nu privi această idee cu scepticism, deoarece orice om pe care îl vei chestiona, îţi va relata că în fiecare zi are reverii cu ochii deschişi sau închişi, că visează cu ochii deschişi, că îşi imaginează tot felul de lucruri, tot felul de scenarii, de persoane în diferite ipostaze, că îi revin tot felul de amintiri, că îşi imaginează anticipativ tot felul de situaţii din viitorul mai mult sau mai puţin apropiat, etc. ! Aceste imagini sunt clar legate de anumite idei însoţitoare, întotdeauna, cât şi de anumite stări afective ! Şi tot acest amalgam este ambalat în învelişul unor gânduri, care ...te străbat încontinuu, neîncetat, clipă de clipă, influenţându-ţi în permanenţă viaţa ! De unde vin ele ? Asta trebuie să ...analizezi tu, pe baza informaţiilor pe care le deţii acum, şi a observaţiilor personale... Cine eşti tu ? Ai crede dacă ţi-aş spune eu ? Convinge-te, descoperind singur, citind, gândind, analizând, cu ... atenţie... study


Ultima editare efectuata de catre Admin in Joi Noi 03, 2011 10:38 pm, editata de 2 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  Admin Mar Noi 01, 2011 4:34 am

Termenul "telepatie" provine din limba greacă, prin alăturarea a două cuvinte care în traducere înseamnă transmiterea unei stări afectiv-sufleteşti (trăiri) la distanţă. Studiind fenomenul, părerea mea este că se pot transmite orice fel de informaţii,percepute ca provenind pe căile senzoriale corporale (imagini, sunete, mirosuri (arome), gusturi, ...mai pe înţeles senzaţii vizuale, senzaţii auditive, senzaţii gustative, senzaţii olfactive,... deci senzaţii, emoţii, şi sentimente ).
Cel mai interesant lucru de studiat, este modul în care se leagă elementele pentru a compune idei şi raţionamente, şi legarea lor de anumite stări afective. Încearcă să urmăreşti cu atenţie această compunere şi înlănţuire, ca prim pas în înţelegerea procesului. Începe cu observarea naturii informaţiilor ce compun un mesaj : ia fiecare element în parte şi întreabă -te : a fost vizual, auditiv, sau de altă natură ? Tu eşti convins că gândeşti. Dar eu te întreb : cum gândeşti, prin imagini, prin sunete, prin cuvinte, prin monolog sau dialog interior, ...? Auzi voci în mintea ta susţinând idei ? Auzi voci care par să se contrazică, cu argumente pro şi contra ? Ai putea să spui dacă gândurile tale sunt rostite de vocea ta ? Par unele gânduri a fi rostite altfel decât altele : alt ton, mai mai calm sau mai agitat, mai imperativ, etc.? Acum, când citeşti, cum percepi sensul şi semnificaţiile cuvintelor : vizual, auditiv, sau altcumva ? Auzi o voce care rosteşte cuvintele ? Este vocea ta, o recunoşti sau nu ? În gândurile tale apar şi altfel de voci decât această voce care citeşte ?...
Acestea sunt direcţii spre care poţi să îţi îndrepţi atenţia pentru început, observând ceea ce se întâmplă când gândeşti.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  Admin Mar Noi 01, 2011 3:12 pm

Exerciţii : procesul telepatic necesită o puternică concentrare a atenţiei asupra stimulilor de slabă intensitate prin care sunt emise şi recepţionate comunicările telepatice. În mod normal, pentru crearea condiţiilor necesare desfăşurării în bune condiţii a procesului, este necesară crearea unei stări de relaxare, şi o deprivare senzorială faţă de stimulii din mediul exterior. Este deci necesar să începi practica într-un mediu cât mai liniştit, în care să nu fii perturbat de stimulările mai puternice senzoriale, perturbatoare, pe care le recepţionezi prin analizatorii corpului fizic.
Exerciţiile de transmitere şi recepţionare telepatică se desfăşoară cel mai bine seara şi noaptea, în obscuritate sau chiar întuneric, deoarece lumina puternică solară stimulează centrii nervoşi şi glandele care contribuie la manifestarea corporală a spiritului, fixând conştiinţa în materie, atenuând puterea manifestărilor spirituale. Când influenţa soarelui încetează, conştiinţa (focalizarea atenţiei) se eliberează de influenţa centrilor nervoşi, înălţându-se către spirit. Acest moment de eliberare produce relaxare şi somnolenţă, somnul reprezentând retragerea principiului conştient din corpul fizic, şi pătrunderea sa în lumea spiritului. Marii maeştrii afirmă faptul că unde este atenţia, acolo este şi spiritul.
Majoritatea oamenilor nu îşi pot păstra conştienţa în timpul stărilor de detaşare senzorială, pierzându-şi cunoştinţa din momentul în care adorm. Prin practică îţi poţi antrena capacitatea de a dormi conştient, de a-ţi păstra luciditatea şi controlul mental.
Starea de detaşare obţinută în mod natural după apusul soarelui prezintă condiţii optime stabilirii contactului mental la distanţă, telepatic. Începătorii trebuie să înceapă să practice exerciţiile în aceste condiţii faavorizante, după care, cu timpul, prin antrenament, vor reuşi să comunice telepatic în orice moment al zilei.
Atenţia trebuie focalizată asupra unui singur gând, concentrându-te asupra persoanei cu care vrei să intri în contact. Reprezintă-ţi mental imaginea sa, ca şi cum ar fi în faţa ta, imaginează-ţi că eşti una cu ea şi ea este una cu tine, până când simţi senzaţia că mâinile ei sunt mâinile tale, trupul ei este al tău, şi te identifici perfect cu ea. În acel moment gândeşte-te clar şi concentrat la mesajul pe care vrei să-l transmiţi, conştientizând că tu eşti persoana în cauză, care gândeşte gândul respectiv în fiinţa ta.
Exerciţiul trebuie împărţit în trei faze: 1. începi prin a exersa în prezenţa persoanei cu care doreşti să comunici telepatic, în timp ce persoana se concentrează asupra ta.
2. executarea exerciţiului de la distanţă, la un moment prestabilit, fiecare ştiind că celălalt se concentrează asupra lui.
3. stabileşti un contact la distanţă fără ca persoana receptoare să cunoască momentul.
Aceste 3 faze alcătuiesc partea pozitivă sau activă a exerciţiului telepatic, tu fiind subiectul transmiţător. Partea negativă sau pasivă a exerciţiului constă în a schimba rolurile, tu trebuind să recepţionezi mesajul telepatic emis de cealaltă persoană, parte alcătuită tot din trei faze :
1. te pui într-o stare de receptivitate şi de vid mental, în prezenţa persoanei
2. primeşti mesajul la un moment convenit dinainte, ştiind când şi cine urmează să se concentreze asupra ta
3. recepţionezi mesajele telepatice fără a şti cine şi când se concentrează asupra ta.
Facultatea telepatică se va dezvolta prin exerciţiu, în timp, astfel încât vei putea reacţiona instantaneu la orice mesaj, emis de oricine şi în orice moment, oricare ar fi ocupaţia ta, simţind când cineva se concentrează asupra ta, auzind vocea sa. Pe un nivel mai înalt de pregătire vei putea vedea şi imaginea sa, silueta, faţa, şi mai ales ochii, asemănător unei viziuni de vis. Când vei atinge acest nivel, te vei putea bucura de libertatea spiritului, în mod conştient.
Legătura telepatică se stabileşte cel mai uşor noaptea, când conştiinţa este mai puţin prinsă în gânduri şi activităţi, când eşti mai izolat şi mai pasiv, emisia radiantă telepatică având şanse mai mari de a putea fi detectată. La majoritatea oamenilor, centrii nervoşi implicaţi în acest proces sunt insensbili, puţin dezvoltaţi, fiind necesară o concentrare mentală foarte intensă pentru a-i determina să reacţioneze.
Mesajele transmise în timpul somnului subiectului receptor, va determina ca acesta să te viseze, primind comunicarea ta sub forma unui vis.
Prin exerciţii practice vei cunoaşte şi înţelege mai bine legile şi principiile telepatiei. Vei putea să percepi starea celuilalt, dacă este liber sau ocupat, şi vei învăţa să te izolezi şi să te protejezi de gândurile altora, concentrându-te asupra unui alt aspect ! Nu trebuie să forţezi, insistând asupra iniţierii unei comunicări cu cineva prins într-o activitate, căci doar începătorii, ignoranţii şi cei lipsiţi de bune maniere îi deranjează pe alţii, mai mult sau mai puţin conştient !


Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Noi 19, 2011 9:06 am, editata de 1 ori
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Telepatia Empty Multumire si sincera apreciere

Mesaj  yanneis Joi Noi 03, 2011 3:10 am

Wow va multumesc enorm pentru raspunsurile prompte la mesajul meu postat.Imi vine greu sa imi adun cuvintele deoarece nu ma asteptam la asemenea reply-uri profesionale pline de informatii si sfaturi utile(si desi am fost un soarece de biblioteca inca din copilarie si sunt pasionat de multe domenii va spun sincer ca acum ma simt cam nesemnificativ).Vreau sa incep prin a va spune ca sunt constient ca drumul meu spre controlul acestor puteri este lung si stiu ca nu va veni peste noapte insa am intrat aici pentru a gasi sprijin si informatii si se pare ca am facut alegerea cea mai inteleapta.Cateva informatii le mai regasisem in cautarile mele si legat de transmiterea unui mesaj unei persoane l-am incercat o data cand am citit despre puterea gandurilor pe un site.Asadar era cam 23:45 noaptea m-am concentrat doar asupra fetei acelei persoane incercand sa alung toate celelalte ganduri adiacente si la un moment dat am auzit o voce eu aveam ochii inchisi camera era inchisa...si acea voce launtrica m-a intrebat:Ce vrei sa ii fac?si eu I-am zis sa o sperie...m-am concentrat inca vreo 30 de secunde si cand am deschis ochii aveam privirea foarte incetosata si nu isi mai revenea...m-am pus in pat si am incercat sa adorm dar cum statea putin auzeam 3 ciocanituri in usa si eu ieseam si afara in era nimeni,am stat chiar si la usa si cand ciocaniturile se auzeau deschideam usa si nu era nimic ...dupa aceea desi ciocaniturile se auzeau la acelasi interval am coincis ca este efectul boomerang si am adormit intr-un final.Acum urmeaza partea interesanta...a doua zi cam pe la pranz discutand cu fata si fara sa ii zic nimic ea imi spune ...stii aseara mi s-a intamplat ceva ciudat eram in pat si m-am vazut pe mine stand pe tavan si ma uitam la mine si nu era eu ci El(Demonul fata asa credea)si El a inceput sa rada si sa ma urmareasca pe oriunde mergeam toata noaptea teleportandu-se.Am intrebat-o daca e vreau miros specific in casa si mi-a spus ca e miros de sulf.

Cu adanc respect,
Yanneis

yanneis
Level 0
Level 0

Sex : masculin Pesti Zodiac chinezesc : Dragon
Mesaje : 2
Puncte : 2
Reputatie : 0
Data de inscriere : 29/10/2011
Varsta : 36
Localizare : Craiova

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  Admin Joi Noi 03, 2011 1:48 pm

Este interesant ceea ce ai relatat. Aceste informaţii confirmă ideile expuse privitor la relaţia telepatică existentă între oameni şi entităţile spirituale necorporale, relaţie pe care majoritatea oamenilor nu o înţeleg şi nu îi acceptă existenţa.
Semnificativă este şi bătaia pe care ai auzit-o în mod repetat, care reprezintă tot o modalitate de comunicare a respectivelor entităţi, prin care doresc să îşi facă simţită prezenţa, într-un mod care să confirme prezenţa lor reală. De regulă aceste bătăi au ca scop să atragă atenţia, dar reprezintă şi o încercare de iniţiere a unei comunicări prin intermediul acestor sunete. Entităţile pot percepe atât gândurile care li se adresează, cât şi exprimarea cu voce tare a oamenilor. Puteai iniţia o comunicare, cea mai simplă fiind punând întrebări în gând sau cu voce tare, şi exprimând convenţia ca să ţi se răspundă cu "da" printr-o bătaie, cu "nu" prin două bătăi, şi "nu ştiu" prin 3.
Este bine de ştiut următoarele :
1. entităţile care produc aceste "ciocănituri" nu sunt spirite foarte evoluate
2. spiritele foarte evoluate, fiind foarte eliberate de materie, nu au cu ce să producă manifestări materiale, bătăi în obiecte, de aceea ele se servesc de altele, mai puţin evoluate, care nu şi-au eliberat spiritul complet din încătuşarea materială
3. neştiind cu cine iniţiezi o comunicare, neputând avea nici o certitudine, nu te încrede niciodată orbeşte în răspunsurile pe care le primeşti şi sfaturile pe care le primeşti pe această cale, telepatic sau prin oricare alte mijloace. Analizează raţional şi în mod detaşat, orice informaţie pe care o recepţionezi
4. nu te considera un ales, şi încearcă să înţelegi că nivelul tău moral de care dai dovadă în cadrul unor astfel de comunicări, atrage entităţi de aceeaşi natură morală, şi le respinge pe cele de altă natură
5. dacă eşti foarte credul, ajungi foarte uşor o victimă, ţinta unor spirite care se vor amuza de naivitatea ta
6. cu cât dai mai multă atenţie şi importanţă unei entităţi, unei relaţii de comunicare, cu atât mai mult încurajezi prezenţa şi manifestarea ei în viaţa ta. Dacă nu acorzi nici o atenţie şi importanţă, după un oarecare timp vei fi lăsat în pace, căci nimeni nu insistă la infinit când vede că nu este băgat deloc în seamă
7. influenţele asupra ta, persuasiunea, manipularea, sunt efectuate prin sugestii şi sugestionare. Acordă foarte mare atenţie sugestiilor prezente în gândurile care îţi străbat mintea. Meditează şi analizează. Multe concluzii, aparent corecte, îţi sunt sugerate, şi sunt false, neadevărate, şi tu le preiei ca atare "de bune".
8. dacă simţi o incitare (ca o idee sau un impuls emoţional) la violenţă, analizez-o de două ori înainte de a da curs unei acţiuni, căci eşti pe cale de a deveni o victimă
9. dacă vrei să scapi de un atac psihic telepatic, de o idee fixă care simţi că "nu-ţi dă pace", de o senzaţie neplăcută inexplicabilă, de o viziune halucinatorie, trebuie să îţi îndrepţi atenţia asupra unui alt lucru, asupra căruia să te concentrezi. Evocarea entităţii tale păzitoare, a Divinităţii, au dublu rol, în acest caz : 1-scapi din strânsoarea gândului de dinainte nemaifocalizându-ţi atenţia asupra sa, 2 -atragi o protecţie suplimentară împotriva influenţei telepatice malefice
10. natura gândurilor tale, privită dpdv al moralităţii, atrage prin rezonanţă entităţi de aceeaşi natură, "bucuroase" să te ajute în a-ţi înfăptui intenţiile tale, indiferent de ce fel ar fi.
11. după cum tu eşti influenţat telepatic, la fel sunt şi ceilalţi oameni, şi mare parte din ceea ce gândesc şi fac ei este consecinţa şi efectul acestor influenţe. Din acest punct de vedere, a pedepsi sau a te răzbuna pe altul nu este niciodată soluţia corectă, ci a îl ajuta să conştientizeze că a greşit, cedând anumitor influenţe (tentaţii) psihice, a căror provenienţă nu a conştientizat-o
12. datorită faptului că toţi oamenii sunt ţinta influenţelor (sugestiilor) telepatice, şi nimeni nu are o moralitate desăvârşită, cu toţii cedează anumitor influenţe subtile, mai uşor sau mai greu, mai repede sau mai încet. De aceea trebuie să înţelegi faptul că nu poţi avea încredere absolută în nimeni, că orice om te va decepţiona la un moment dat, inevitabil. Înţelegând aceasta, fii prevăzător întotdeauna, şi învaţă să ierţi, căci tu ai vina ta când te încrezi excesiv în alţii, şi când ai pretenţii exagerate faţă de ei
13. există o metodă de transmitere telepatică foarte des utilizată, a cărei existenţă omul obişnuit nici măcar nu o poate bănui : o entitate spirituală (în cel mai bun caz îngerul tău păzitor) îţi transmite informaţii (imagini, idei, etc., şi de regulă în vis ) în legătură cu o anumită persoană cunoscută de tine, referitoare la un anumit eveniment. Tu percepi informaţia - de exemplu imagini ce se derulează ca un film al unui eveniment, şi crezi că ai fost acolo în vis, sau că acea persoană ţi-a transmis telepatic acele imagini, neputând bănui că entitatea a fost acolo, a vizualizat evenimentul, şi ţi-a inoculat telepatic, în timpul somnului, ceea ce a perceput de fapt ea. Există cazuri în care entităţile intermediază chiar scurte comunicări între oameni, iar aceştia cred că a stat în puterea lor să comunice telepatic în mod direct. Consecinţele acestei metode sunt importante şi greu de bănuit de omul ignorant. Poţi fi manipulat astfel ca o păpuşă, fără să bănuieşti vreodată că cineva nevăzut trage sforile tale, făcându-te să gândeşti şi să acţionezi cum vrea el.
14. dacă ai înţeles ideile prezentate, atunci ar trebui să poţi formula multe alte concluzii logice privind procesele şi evenimentele care constituie experienţa ta de viaţă. Această înţelegere ar trebui în mod normal să inducă o transformare pozitivă în atitudinea şi comportamentul tău, în modul în care te percepi pe tine şi pe cei din jur...
Prevederea-i mama înţelepciunii...
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1362
Puncte : 2934
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Telepatia Empty Re: Telepatia

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum