UNIVERSUL SPIRITUAL
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Sam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Despre mine, Kato
Mar Sept 30, 2014 9:12 pm Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Sam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Lun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Lun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Joi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Joi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Mier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Mier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Modificarea Proprietăţilor materiei

In jos

Modificarea Proprietăţilor materiei

Mesaj  Admin la data de Mier Aug 25, 2010 11:40 pm

Modificarea proprietăţilor materiei
Pentru a înţelege cum poate modifica un spirit proprietăţile materiei, este necesar să îţi închipui faptul că el poate vehicula anumite tipuri de energii, declanşând anumite procese fizico-chimice, cunoscute ştiinţei actuale.
Spiritul poate să confere formă, şi proprietăţi speciale, diferitelor substanţe fizice, prin voinţa sa. Există nenumărate dovezi obiective ale acţiunii pe care o exercită spiritul asupra materiei, acţiune pe care majoritatea oamenilor sunt încă departe de a o înţelege şi accepta.
Spiritele pot să transforme o substanţă comună în alta, otrăvitoare, dar nu o fac, deoarece nu li se permit să otrăvească oameni. Pot forma o substanţă vindecătoare, în caz de boală, astfel de cazuri întâmplându-se foarte des.
Aerul conţine vapori de apă, pe care, dacă îi condensezi, îi readuci la starea lichidă.Dacă extragi căldura din apă, substanţa apei devine un corp solid. La fel este şi în cazul multor alte substanţe.
Un spirit, cu cât este mai elevat, cu atât mai uşor poate obţine transformări ale materiei, dar asta depinde şi de împrejurări. Spiritele inferioare pot să aibă şi ele această putere.
Spiritul nu îşi dă întotdeauna seama de modul în care produce obiectele cărora le oferă o aparenţă. Deseori participă la formarea lor printr-un act instinctiv, pe care nu-l înţelege nici el, dacă nu este îndeajuns de luminat.
Spiritul poate să ia din elementul universal materialul necesar, pentru a materializa lucruri, conferindu-le o realitate temporară. Poate să ia şi tot ce îi este necesar ca să scrie, aceasta fiind cheia fenomenului scrierii directe.
Materia de care se foloseşte spiritul nu are persistenţă. Obiectele formate de spirit nu pot să devină obiecte uzuale, cu existenţă permanentă, pentru că nu există în realitate o agregare de materie, exact ca în cazul corpurilor reale solide.
Spiritul acţionează asupra materiei, luând din materia cosmică universală elementele necesare formării după dorinţă a obiectelor cu aparenţa diferitelor corpuri terestre existente. El mai poate să realizeze, acţionând asupra materiei elementare, prin voinţă, o transformare intimă, care îi conferă proprietăţi determinate. Această capacitate este inerentă naturii spiritului, care se exercită deseori ca un act instinctiv, când acest lucru este necesar, şi fără să-şi dea seama. Obiectele formate de spirit au o existenţă temporară, subordonată voinţei sale sau necesităţii, putând să le facă şi să le desfacă prin voinţă. Aceste obiecte pot, în unele cazuri, să aibă, pentru persoanele vii, toate aparenţele realităţii, adică să devină momentan vizibile şi chiar tangibile. Este vorba de o formare, o transformare, nu de o creare din nimic, dat fiind că spiritul nu poate să facă nimic din neant !
Existenţa unei materii elementare unice este aproape general admisă astăzi de ştiinţă, fiind confirmată de spirite. Această materie dă naştere tuturor corpurilor naturii. Prin transformarea pe care o suferă ea, produce şi diferitele proprietăţi ale aceloraşi corpuri. Astfel, o substanţă vindecătoare poate să devină otrăvitoare, printr-o simplă modificare a structurii sale, chimia oferind multe exemple. Două substanţe inofensive, în anumite proporţii, pot să producă una dăunătoare. Un atom de oxigen şi doi de hidrogen, formează o moleculă de apă, la care, adăugând un atom de oxigen, rezultă un lichid corosiv. Deseori este nevoie de o simplă modificare în modul de agregare moleculară, pentru schimbarea radicală a proprietăţilor fizico-chimice. Astfel, un corp opac poate deveni transparent, şi invers.
Deoarece spiritul, prin voinţa sa, are o acţiune asupra materiei elementare, poate, nu doar să formeze substanţe, ci şi să le denatureze proprietăţile, prin voinţa sa.
avatar
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

Vezi profilul utilizatorului http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum