UNIVERSUL SPIRITUAL
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Sam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Despre mine, Kato
Mar Sept 30, 2014 9:12 pm Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Sam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Lun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Lun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Joi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Joi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Mier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Mier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Influenţa mediului uman asupra naturii comunicărilor

In jos

Influenţa mediului uman asupra naturii comunicărilor

Mesaj  Admin la data de Sam Aug 07, 2010 11:24 pm

În jurul tău există spirite de diferite naturi, privind din perspectiva nivelului de evoluţie spiritual, fiecare urmărindu-şi interesele sale. Există spirite "binevoitoare", în jurul tău, care tind să se implice ajutându-te în realizarea tuturor acţiunilor tale, indiferent de scopul lor, de natura intenţiilor pe care le urmăreşti. Este ca şi cum ele nu ar putea discerne binele de rău, şi tind să te ajute în orice condiţii şi circumstanţe.
Totul se bazează pe fenomenul rezonanţei, diferite entităţi spirituale rezonând / disonând la gândurile pe care le emiţi, şi la încărcătura lor afectivă. Tu atragi şi respingi entităţi spirituale, prin natura ideilor pe care le emiţi, şi a emoţiilor şi sentimentelor tale. Spiritele care pot discerne binele de rău, vor manifesta o anumită selectivitate în privinţa "ajutorului" acordat, conform nivelului lor de înţegere, de discernământ. Ele, aşadar, se vor implica în mod selectiv, conform cu natura ideilor cu care ele rezonează.
În cadrul unor şedinţe de comunicări spiritiste, spiritele atrase în jurul mediumului îl ajută, atât în bine cât şi în rău. Spiritele superioare pot să învingă anumite tendinţe negative, de exemplu reaua-voinţă a omului (care este un spirit încorporat) care le serveşte drept interpret, şi a celor din jur, când consideră util, şi în funcţie de intenţia celui care s-a adresat lor. Spirite foarte elevate pot să comunice uneori, printr-o favoare specială, în pofida imperfecţiunii mediumului şi a mediului (oamenii care formează asistenţa), dar atunci rămân complet străini.
Spiritele superioare nu vin la reuniuni în care prezenţa lor este inutilă, în mediile formate din oameni neinstruiţi, ironici, dar merg unde văd că există sinceritate, chiar dacă acolo există doar instrumente de comunicare (mediumi) mediocre. De asemenea nu merg în mediile instruite unde domină ironia, deoarece aaceşti oameni ironici au nevoie doar de manifestări materiale, adresate ochilor şi urechilor lor, manifestări ce ţin de rolul şi competenţa spiritelor mai inferioare, care se manifestă prin bătăi în lemn, şi al celor zeflemitoare. Oamenii care se grozăvesc cu ştiinţa lor sunt astfel umiliţi de spiritele cel mai puţin învăţate.
Spiritelor inferioare nu li se interzice accesul la reuniunile serioase, ele rămânând uneori, ca să profite de învăţăturile transmise oamenilor, însă nu se implică, doar observă, ca nişte oameni simpli care ar asista la o adunare a unor înţelepţi.
Nu trebuie să fii neapărat medium pentru a putea atrage spre tine fiinţe din lumea invizibilă. Tot spaţiul este populat cu fiinţe pe care le ai permanent în jurul tău, care te aud, te observă, iau parte la reuniuni, se ţin după tine sau te evită, după cum le atragi sau le respingi, pe moment sau în general. Eşti înconjurat de spiritele care au o afinitate pentru propriul tău spirit. Capacitatea mediumică reprezintă doar un mijloc de comunicare.
Luând în considerare starea morală globală existentă în prezent, la nivel mondial, vei înţelege care e genul de spirit care domină în rândul spiritelor rătăcitoare. Fiecare popor, fiecare naţiune, prin caracterul dominant, preocupările şi sentimentele morale, reprezintă un focar ce atrage spirite de o anumită natură.
De fiecare dată când un grup de oameni se adună într-un loc, vor atrage o adunare ocultă care simpatizează cu defectele şi calităţile lor, făcând abstracţie de orice intenţie de evocare. Dacă în adunare există un interpret, un medium, spiritele care se află acolo, pregătite, cautând o ocazie de a comunica, vor răspunde imediat la un apel. Dacă, într-o adunare frivolă, este chemat un spirit superior, probabil va veni şi va transmite câteva idei, dar, din momentul în care vede că nu este înţeles, nici ascultat, va pleca, lăsând cale liberă intervenţiei spiritelor frivole.
Nu este de ajuns uneori ca o adunare să fie serioasă, pentru a realiza comunicări de un ordin elevat, căci există oameni care nu râd deloc, dar care nu au sufletul curat, iar spiritele bune sunt atrase de suflete bune. Nici o condiţie morală nu exclude comunicările spiritiste, dar tu comunici cu cei asemenea ţie, care te pot înşela fără scrupule, şi îţi măgulesc prejudecăţile.
Când comunicările concordă cu opinia asistenţilor, această opinie nu reprezintă reflectarea opiniilor asistenţilor în spiritul mediumului, ca într-o oglindă, ci reprezintă opiniile spiritelor care sunt simpatice în bine sau în rău cu oamenii din asistenţă, şi care îi susţin. Dovada o reprezintă faptul că, schimbând atmosfera şi atitudinea,pentru a atrage (sau evocând) alte spirite decât cele care te înconjoară în mod normal, acelaşi medium va vorbi cu totul altfel, şi va expune idei neconforme cu gândirea şi convingerile asistenţei.
Pentru a primi comunicări elevate, idei superioare, soluţii inteligente, este necesară o atitudine pozitivă, deschisă, respectuoasă, sentimente curate, şi o dorinţă sinceră de a te instrui, renunţând la prejudecăţi şi idei preconcepute...
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

Vezi profilul utilizatorului http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Influenţa mediului uman asupra naturii comunicărilor

Mesaj  Admin la data de Sam Feb 04, 2012 8:49 am

Luând în considerare informaţiile prezentate mai sus, cât şi altele, prezentate în cadrul altor subiecte expuse, se pot trage anumite concluzii utile :
1. mediul social în cadrul căruia îţi desfăşori activităţile zilnice are o influenţă deosebită asupra ta, atât prin influenţele percepute în mod conştient, cât şi prin influenţe neconştientizate, ascunse, oculte. Părerile celor din jurul tău te pot influenţa într-o anumită măsură, măsura în care le acorzi atenţie şi importanţă. Faptele de comportament ale celorlalţi te influenţează, de asemenea, în mod evident. Ceea ce nu este evident, din punct de vedere cauzal, ci doar din punct de vedere al efectelor, este reprezentat de starea afectivă (sufletească) pe care o simţi în preajma altor oameni, şi ideile care "îţi vin" când eşti în apropierea lor. Aceste influenţe reprezintă sugestii telepatice şi reacţii inconştiente, oarecum instinctive, la aceste sugestii. Aceasta este baza reacţiilor afective pe care le simţi în prezenţa unei anumite persoane, a ceea ce numeşti "simpatie" şi "antipatie". Ea este mai concludentă în prezenţa unor persoane necunoscute, cu care nu ai mai avut nici un contact anterior. Tu simţi "atmosfera spirituală" creată în jurul acelei persoane, de către spiritele care o înconjoară şi însoţesc, prin reacţiile tale sufleteşti declanşate în mod spontan. Pe lângă această influenţă, mai simţi, bineînţeles, şi reacţia corpurilor tale energetice la emisiile energetice proprii persoanei în cauză. Tu simţi starea sa sufletească, calmul sau agitaţia ei, dispoziţia sa veselă sau nervozitatea, etc. Dar ideile care încep să curgă prin mintea ta, sunt de altă natură. Neştiind şi neînţelegând de unde provin, crezi că sunt ale tale, proprii, şi te miri deseori de natura lor.
Se spune că "omul sfinţeşte locul". Oare ce ar trebui înţeles prin această afirmaţie, în mod concret ? Din punct de vedere religios, a sfinţi un anumit spaţiu sau anumite obiecte, înseamnă a le face să devină sacre, a le purifica, curăţa, prin săvârșirea unui ritual religios (rugăciuni, stropire cu agheasmă, tămîiere). Ce anume este îndepărtat prin curăţare şi purificare, din spaţii şi obiecte ? O anumită influenţă nevăzută, ocultă. Sunt alungate spiritele rele şi influenţa lor, cât şi anumite influenţe energetice nocive remanente, amprentate în obiectele din spaţiul în care s-au manifestat emisii energetice rele, nocive. Emisiile câmpurilo energetice ale oricărei fiinţe rămân un timp amprentate în substanţa obiectelor pe lîngă care a trecut sau staţionat. Gândurile reprezintă şi ele emisii energetice, care amprentează materia. În concluzie, omul are capacitatea de a sfinţi locul, în două moduri principalev :
1. în mod direct, prin simpla lui prezenţă într-un anumit spaţiu
2. indirect, prin tehnici şi metode oarecum magice :
2.1. prin rugăciune - evocarea intervenţiei unor entităţi superioare, pure, curate, care au puterea de a alunga entităţile malefice, şi de a şterge, anula energiile nocive amprentate
2.2. prin anumite substanţe care, prin acţiunea lor fizico-chimică, determină curăţarea şi purificarea obiectelor şi atmosferei - tămîierea (acţiunea purificatoare a fumului rezultat din arderea tămîiei) ; apa sfinţită - ; agheasma se face cu ajutorul
busuiocului, şi tot cu un buchet de busuioc se împrăştie apa sfântă, pentru alungarea Necuratului şi pentru sfinţirea locurilor. Busuiocul conţine substanţe care distrug viruşii şi bacteriile, fiind folosit în tratarea multor şi diverse boli ; Smirna -este o substanţă răşinoasă, obţinută prin aceeaşi metodă ca şi tămîia: crestarea unor arbuşti exotici din Familia Stryaccea, numiţi "Styrax Benzoin", "Styrax macrothyrsus", "Styrax paralleloneurus", "Styrax tokinozis". Prin ardere, smirna degaja un minunat miros, acesta conţinând mulţi vapori de acid benzoic, component cu acţiune farmaceutică. Smirna este antiinflamatoare a căilor respiratorii, cei ce se bucură de mirosul de smirnă ajutându-şi, simultan, şi trupul. Mai este folosită şi ca produs cu proprietăţi antioxidante, antiseptice, astringente, sedative şi expectorante.
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

Vezi profilul utilizatorului http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum