UNIVERSUL SPIRITUAL
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» FRICA, TEAMA, PANICA, GROAZA
Sam Feb 07, 2015 1:19 am Scris de Admin

» Despre mine, Kato
Mar Sept 30, 2014 9:12 pm Scris de Admin

» Materiale audio-video personale
Sam Mai 03, 2014 7:58 pm Scris de Admin

» casa veche
Lun Dec 16, 2013 12:44 am Scris de Admin

» an overview on laughter yoga
Lun Dec 09, 2013 12:02 pm Scris de stephanieanna

» BLOGUL MEU
Joi Sept 19, 2013 9:56 pm Scris de Admin

» Noua Medicină Germană (Germanică)
Joi Aug 15, 2013 5:42 pm Scris de Admin

» Ho'oponopopo
Mier Aug 14, 2013 11:32 pm Scris de Admin

» Huna
Mier Aug 14, 2013 11:29 pm Scris de Admin

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 Profil
 FAQ
 Cautare
Parteneri
forum gratuit


Despre reuniunile spiritiste

In jos

Despre reuniunile spiritiste

Mesaj  Admin la data de Sam Aug 07, 2010 10:46 pm

Despre reuniunile spiritiste
X.Prieteni, vreţi să formaţi o reuniune spiritistă şi eu vă aprob, pentru că spiritele nu pot să vadă cu plăcere mediumii care stau în izolare. Dumnezeu nu le-a dăruit această sublimă capacitate doar pentru ei, ci pentru binele general. Comunicând cu alţii, au o mie de ocazii să înţeleagă meritul comunicărilor pe care le primesc, în timp ce singuri sunt mult mai în voia spiritelor mincinoase, încântate că nu are cine să ele controleze. Dacă nu sunteţi dominaţi de orgoliu, veţi înţelege acest lucru şi veţi profita de el. Asta în privinţa voastră. Cât priveşte pe ceilalţi, vă daţi bine seama de ceea ce trebuie să fie o reuniune spiritistă? Nu, pentru că în zelul vostru credeţi că cel mai bun lucru este să reuniţi cel mai mare număr de persoane, ca să le convingeţi. Nu faceţi bine; cu cât veţi fi mai puţini, cu atât veţi obţine mai multe lucruri. Mai ales prin ascendentul moral îi veţi aduce la voi pe increduli, mult mai bine decât prin fenomenele pe care le obţineţi. Dacă atrageţi doar prin fenomene, vor veni la voi doar din curiozitate şi veţi găsi curioşi care nu vă vor crede şi vor râde de voi. Dacă printre voi sunt doar oameni demni de stimă, poate că nu veţi fi crezuţi imediat, dar veţi fi respectaţi şi respectul inspiră întotdeauna încredere. Sunteţi convinşi că spiritismul trebuie să aducă o reformă morală. Atunci, reuniunea voastră să fie prima care să dea exemplu de virtuţi creştine, pentru că, în acest timp de egoism, adevărata caritate trebuie să-şi găsească refugiul în societăţile spiritiste. Aşa trebuie să fie, prieteni, o reuniune de adevăraţi spiritişti. Altă dată, vă voi da alte sfaturi.
FÉNELON
XI.Tăcerea şi reculegerea sunt condiţii esenţiale pentru orice comunicare serioasă. Nu le veţi obţine niciodată de la cei care nu vor fi atraşi la reuniunile voastre decât de curiozitate; aşa că cereţi-le curioşilor să meargă să se distreze în altă parte, pentru că atitudinea lor va fi un motiv de tulburare. Nu ar trebui să toleraţi nici o conversaţie atunci când sunt chestionate spiritele. Aveţi uneori comunicări care cer replici serioase din partea voastră şi răspunsuri nu mai puţin serioase din partea spiritelor evocate care sunt, credeţi-mă, nemulţumite de şuşotelile continue ale unor asistenţi. De aici nu poate să rezulte nimic complet şi cu adevărat serios; mediumul care scrie este şi el distras, lucru foarte dăunător acţiunii sale.
SFÂNTUL LUDOVIC
XII.Spiritismul ar trebui să fie un scut contra spiritului discordiei şi al disensiunii; iar acest spirit s-a strecurat dintotdeauna printre oameni, fiind invidios pentru fericirea pe care o procură pacea şi unirea. Prin urmare, spiritişti, ar putea să pătrundă în adunările voastre şi va încerca să semene neîncrederea, dar va fi neputincios în faţa celor care iubesc adevărata caritate. Fiţi în gardă şi vegheaţi fără încetare poarta inimii voastre, ca şi pe cea a reuniunilor, ca să nu lăsaţi să intre duşmanul. Dacă eforturile voastre sunt neputincioase contra celui de afară, va depinde numai de voi să-i interziceţi accesul în sufletul vostru. Dacă printre voi apar disensiuni, ele nu vor putea fi stârnite decât de un spirit rău. Cei care vor avea în cel mai înalt grad sentimentul datoriilor pe care i le impune urbanitatea ca şi adevăratul spiritism, să se arate cei mai răbdători, cei mai demni şi cei mai înţelegători; spiritele bune pot uneori să permită aceste lupte ca să furnizeze sentimentelor bune şi rele ocazia să se ridice, ca să despartă grâul de neghină, şi vor fi întotdeauna acolo unde vor fi mai multă smerenie şi adevărată caritate.
SFÂNTUL VINCENT DE PAUL
allan Kardec - cartea mediumilor
Admin
Admin
Admin
Admin

Sex : masculin Mesaje : 1363
Puncte : 2935
Reputatie : 40
Data de inscriere : 21/05/2010
Localizare : al noualea cer, la ultimul etaj
Stare de spirit Stare de spirit : nirvana

Vezi profilul utilizatorului http://loveblog4all.blogspot.ro/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum